Comencen les obres d'asfaltatge de l'aparcament del Carme

Comencen les obres d'asfaltatge de l'aparcament del Carme

Comencen les obres d'asfaltatge de l'aparcament del Carme

> Les obres duraran aproximadament un mes i es preveu que només durant dues setmanes s’hagi de tancar completament l’aparcament

> A més, es plantaran 14 arbres a la zona d’accés de l’escola Enxaneta, proposta seleccionada per la ciutadania en el procés de Pressupostos Participatius

Aquest dilluns dia 7 de maig, la societat municipal Valls Infraestructures i Aparcaments (VIAS) i la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament iniciaran les obres d’asfaltatge de tot l’aparcament de l’Hort del Carme amb una inversió de 50.000 euros. Les obres s’allargaran un mes, tot i que els treballs s’han programat per tal que només sigui necessari tancar totalment aquest aparcament durant dues setmanes.

D’aquesta manera, durant la primera setmana de les obres l’aparcament estarà parcialment obert ja que els treballs afectaran només àmbits concrets de l’espai. Durant la segona i tercera setmana de les obres, sí que serà necessari tancar-lo en la seva totalitat ja que s’efectuarà l’asfaltatge de tot l’àmbit d’aquest aparcament del Barri Antic. Per últim, durant la quarta i última setmana el pàrquing es tornarà a obrir parcialment per efectuar els acabats finals de l’obra.

Les obres preveuen no només l’asfaltatge de l’aparcament, sinó també l’augment de la seva capacitat fins a 180 vehicles, una trentena més de les places existents. D’aquesta manera, la nova distribució de l’aparcament permetrà ampliar la capacitat d’aquest aparcament que, junt amb els de la Cooperativa i del Barri Vell, dóna servei d’estacionament gratuït a diferents zones del Barri Antic. El del Carme és l’únic aparcament públic que a hores d’ara restava per asfaltar.

Amb les obres està previst plantar també 14 arbres al vial que dóna accés a l’escola Enxaneta. Aquesta actuació, amb una inversió de 7.000 euros que inclou, a més de la plantada dels arbres la instal·lació del sistema de reg, va ser una de les escollides per la ciutadania en el marc del procés de Pressupostos Participatius de Valls. Els nous arbres donaran ombra a aquesta zona de l’escola i el vial d’accés al centre.

VALLS · 3 DE MAIG DE 2018