L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard prepara un doble recital pel pròxim cap de setmana

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard prepara un doble recital pel pròxim cap de setmana

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard organitza un doble recital per al dissabte 12 i diumenge 13 de maig. Per una banda, el dissabte a 2/4 de 8 del vespre, els cinc combos de l'Escola preparen, des de fa temps, un recital al Parc Barrau. Un concert on cada agrupació mostrarà el millor del grup, unes formacions de música moderna que inclouen veu, piano, guitarra, baix, bateria i diferents instruments acústics, segons el grup. També hi participarà el combo de l'escola de música Xamfrà, com a combo convidat.

El concert està previst que duri un parell d'hores i comptarà amb un escenari especial per a l'ocasió, així com un equip de so i llums que ajudarà els grups a trobar-se més a gust a l'escenari. Per completar aquest concert, l'AMPA de l'Escola gestionarà una barra i un berenar col·laboratiu, que prepararan les famílies del centre. Aquest berenar es podrà comprar a un preu mòdic i tota la recaptació es destinarà a la Fundació Andrés Marcio / Fan del Lluís. La família del Lluís Boada està vinculada a l'Escola des de fa anys i, com ja es va fer l'any passat, l'Escola, a través de l'AMPA, es vol sumar a la causa per a l'estudi de la laminopatia.

Per altra banda, el segon recital tindrà lloc diumenge 13 a les 12 del migdia al Centre Cultural Municipal i anirà a càrrec del Cor Pom de Dalt i el Cor Modern juntament amb el Cor Xamfrà, de Barcelona. Aquest concert s'emmarca en el cap de setmana d'intercanvi que realitza el cor de Barcelona a Valls. Durant el dissabte tindran una gimcana de descoberta del poble i un taller de cor amb Michèle Alderete, sota la coordinació de Gemma Batalla, Eloi Fort i Mireia Besora, l'equip de cor del centre.

Després del taller, tots els alumnes del cor participaran del concert al Parc Barrau escoltant els seus companys, en el que vol ser un dissabte festiu i distès i un espai on trobar-se famílies i alumnes. Els alumnes de Barcelona estaran allotjats a casa de les famílies vallenques, en la tornada de l'intercanvi que es va iniciar ara fa un any en motiu del 50è aniversari del SCIC.

VALLS · 4 DE MAIG DE 2018