El Patronat Municipal d'Esports renova la web i estrena aplicació per a mòbils

El Patronat Municipal d'Esports renova la web i estrena aplicació per a mòbils

El Patronat Municipal d'Esports renova la web i estrena aplicació per a mòbils

> Amb la nova App es facilita l’entrada a la plataforma Egosport, el servei online del PME que permet realitzar gestions i reserves d’activitats per internet

> La web guanya en accessibilitat i reuneix tota la informació de les activitats esportives del Patronat

El Patronat Municipal d’Esports a la butxaca. Aquesta setmana el PME ha estrenat nova aplicació per a dispositius mòbils, un canvi que coincideix amb la renovació integral de la imatge i continguts de la web www.pmevalls.cat. La nova aplicació mòbil gratuïta ja està disponible per a dispositius Android (accedir-hi) i, en els propers dies, ho serà també per a IOS.

L’App reuneix tota la informació incorporada a la web, però a més també l’accés a la plataforma Egosport, el servei online del PME que permet als usuaris realitzar consultes, reserves i altres gestions per internet. D’aquesta manera, els usuaris podran entrari-hi directament des del mòbil, fent més fàcil, ràpid i còmode l’accés a totes les opcions d’Egosport. En concret, des de la plataforma online es poden consultar i modificar les dades personals, a més d’accedir a tota la informació d’abonaments, cursos i serveis que l’usuari hagi contractat. Des d’Egosport es poden realitzar entre d’altres baixes d’activitats, consultes de rebuts, així com els pagaments realitzats per activitats i abonar els que estiguin pendents.

El servei més utilitzat és la reserva de classes dirigides que a partir d’ara, es podran realitzar amb facilitat des de l’App mòbil. A més, el PME ja està treballant en una versió de la plataforma Egosport més ràpida i moderna, amb noves funcionalitats per oferir als usuaris.

Per la seva banda, la web també s’ha renovat, en especial amb un canvi d’imatge destinat a fer-la més funcional i accessible. Així, a la web s’hi destaca la informació sobre abonaments i activitats, entre elles l’espai salut amb l’oferta de fisioteràpia o de nutrició i dietètica, entre d’altres. A la capçalera, un espai amb imatges en rotació permet accedir a les últimes novetats del Patronat d’Esports, mentre que la resta de la portada de la web es completa amb les darreres notícies i novetats. La web reuneix a la vegada tota la informació corporativa i de contacte, a més de facilitar com fins ara l’accés a la plataforma de serveis Egosport.

VALLS · 9 DE MAIG DE 2018