Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

· Convocatòria subvencions per activitats de les associacions de veïns. La Junta de Govern va aprovar obrir la convocatòria anual per a l’atorgament de subvencions a les entitats veïnals de Valls per les activitats organitzades per les mateixes durant l’any 2017. L’Ajuntament destina anualment 27.000 euros en subvencions a les diferents associacions de veïns. D’altra banda, la Junta va aprovar també el conveni anual amb la Federació d’Associacions de Veïns de Valls i Pedanies que agrupa al conjunt d’entitats veïnals. En aquest cas, el conveni estableix una subvenció de 3.000 euros a la Federació.

· Sol·licitud subvenció al PAM de la Diputació pel projecte de Ca Xapes. La Junta ha acordat sol·licitar subvenció de 179.500 euros al Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona per a l’anualitat 2018 per al projecte de rehabilitació de l’edifici de Ca Xapes com a seu de la Llar del Jubilat de Valls.

· Reparació de la coberta de l’escenari de la plaça dels Pins de la Xamora. La Junta de Govern ha aprovat la contractació de l’empresa Construccions Martí per un import de 6.354 euros IVA inclòs per a les obres de reparació que s’efectuaran a la coberta de l’escenari de la plaça dels Pins del barri de la Xamora.

· Actuacions de reparació al cementiri de Valls. La Junta ha aprovat diverses obres a efectuar al cementiri municipal de Valls per reparar els desperfectes del fort temporal de pluja i vent del passat mes d’octubre. En concret, s’ha aprovat contractar a l’empresa Domingo González Benítez per 11.603 euros IVA inclòs per efectuar adequacions diverses al cementiri civil, així com la reparació de sepultures. També s’ha aprovat contractar a Excavacions Carbonell per 11.138 euros les obres de reparació a la façana principal del cementiri, així com diverses capelles afectades pel temporal. Per últim, es contracta a l’empresa Torrents Cervelló Construccions per 22.669 euros IVA inclòs per la reparació de les capelles situades a la façana est del cementiri.

· Conveni amb la Unió Anelles de la Flama. La Junta de Govern ha aprovat el conveni entre l’Ajuntament de Valls i la Fundació Unió Anelles de la Flama que regula la subvenció anual per al funcionament ordinari i l’organització de les diferents activitats impulsades per l’entitat. El conveni estableix una subvenció a la UAF de 42.700 euros.

VALLS · 17 DE MAIG DE 2018