L'Ajuntament col·labora amb la Lliga contra el càncer a través del Festival de Música de Santes Creus

L'Ajuntament col·labora amb la Lliga contra el càncer a través del Festival de Música de Santes Creus

L'Ajuntament col·labora amb la Lliga contra el càncer a través del Festival de Música de Santes Creus

L'Ajuntament de Valls col·labora amb la Lliga contra el càncer i ho fa a través del Festival de Música de Santes Creus. D'aquesta manera, els compradors de les entrades als tres concerts del festival (els dies 7, 14 i 21 de juliol) podran gaudir d'una visita al campanar de Sant Joan. La visita tindrà lloc el dissabte 28 de juliol a les 11 del matí i els participants, en acabar, podran degustar gratuïtament un tast de vermut Montseta, gentilesa de l'establiment Magatzem del Vermut.

El Reial Monestir de Santes Creus, durant el mes de juliol, tornarà a ser l'escenari d'un cicle de concerts després de l'exitosa represa de l'any passat. De la mà del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona, Fundació Música Solidària impulsa aquest Festival que uneix música, solidaritat i compromís amb les persones i el territori. Aquesta segona edició del Festival està dedicada a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, que enguany celebren el seu 25è aniversari.

Una extraordinària programació musical convida a gaudir de la música en tres concerts, els beneficis dels quals es destinaran a finalitats solidàries, especialment als programes que realitzen tasques d'orientació i suport als malalts de càncer i a les seves famílies. Aquests programes, juntament amb les tasques d'investigació i prevenció realitzades a través de la FUNCA, conformen el nucli de l'activitat de la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona.

El concert inaugural (7 de juliol) amb l'Orquestra del Festival de Santes Creus dirigida pel mestre Comellas, el Cor Montserrat dirigit per Rosa M. Ribera i diferents solistes, dedicaran la sessió a una selecció dels grans cors i àries del Messies de Haendel i de les Passions de Bach. El segon (14 de juliol) serà un concert amb dues obres imprescindibles del repertori cambrístic: el quintet per a clarinet de Mozart i el quintet per a piano "La truita" de Schubert. Finalment, el concert de cloenda (21 de juliol) estarà íntegrament dedicat a la música de Mozart.

VALLS · 15 de JUNY DE 2018