L'Ajuntament sol·licita subvenció per la recuperació de la muralla medieval de Sant Antoni

L'Ajuntament sol·licita subvenció per la recuperació de la muralla medieval de Sant Antoni

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat sol·licitar subvenció a la convocatòria d’ajuts corresponent al programa de l’1,5% Cultural del Ministeri de Foment per al projecte de recuperació patrimonial de la muralla medieval de Valls, en concret, del tram comprès entre la muralla de Sant Antoni i els carrers Tomàs Caylà i del Mur. L’actuació, per un import de 358.000 euros IVA inclòs, preveu la consolidació i restauració patrimonial de la muralla en aquest tram, així com la urbanització de l’espai.Aprovació del projecte d’una pista de bàsquet al Fornàs.

Altres acords de Junta de Govern

- La Junta de Govern ha aprovat la memòria tècnica per a la construcció d’una pista de bàsquet al barri del Fornàs, en concret a la zona d’esports urbans on ja s’hi ubiquen l’skate parc, la pista de BMX i el parc de barres. La construcció de la pista de bàsquet, per un import de 49.338 euros IVA inclòs, és un dels projectes seleccionats per la ciutadania en el procés de pressupostos participatius d’aquest any 2018. Les obres inclouen la construcció de la pista en aquesta solar de 2.575 m2 i la instal·lació d’una tanca perimetral, a més de mobiliari urbà i arbres a l’espai. La Junta de Govern també ha aprovat els plecs de clàusules i l’obertura del procés de licitació.

> Descarregar plànol

- Aprovació convocatòria premis Dolors Vives i Rodon. La Junta ha aprovat la convocatòria dels Premis Dolors Vives i Rodon sobre dones, gènere i igualtat. En concret, ha aprovat, d’una banda, la convocatòria oberta a les escoles de primària i, de l’altra, la corresponent als treballs de batxillerat i cicles formatius de grau superior, en una iniciativa impulsada per la regidoria de Participació Ciutadana i Igualtat per promoure la incorporació de la perspectiva de gènere i l’estudi de les dones a la formació, així com el foment de la igualtat en l’àmbit educatiu. El termini per a la presentació de treballs queda establert entre l’1 i el 21 de setembre i la dotació en premis és de 980 euros.

- Adjudicació del sistema de videoactes. La Junta de Govern ha aprovat adjudicar el contracte mixt de subministrament i servei d’un sistema de videoactes, equips de gravació i transmissió d’actes i el seu manteniment a l’empresa SEMIC per un import de 1.602 euros IVA inclòs al mes per un període de 48 mesos. Aquest sistema permetrà la gravació i retransmissió audiovisual en directe per internet de sessions del plenari municipal i d’altres òrgans col·legiats. El sistema de videoacta combina l’enregistrament en vídeo amb el document de l’acta en format electrònic amb signatura també electrònica del secretari per donar fe legal de la mateixa.

- Conveni amb l’associació “La Taulada”. La Junta de Govern a aprovat el conveni i la despesa de 10.000 euros a favor del menjador social de l’Associació Solidària del Lledó “La Taulada”. El conveni estableix el suport econòmic municipal amb l’associació per la posada en funcionament del menjador social que aquest mes de juny ha estrenat noves instal·lacions.

VALLS · 28 de JUNY DE 2018