El Barri en Flor lliura els premis de la desena edició

El Barri en Flor lliura els premis de la desena edició

El Barri en Flor lliura els premis de la desena edició

> Els carrers de la Cort i dels Jueus, reconeguts amb el premi al Millor Carrer Guarnit

El Barri en Flor, el concurs de decoració floral del Barri Antic que enguany ha complert els seus 10 anys, ha lliurant aquest divendres 29 de juny els premis, en un acte al Saló de Plens que ha comptat amb la participació d'Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, i Judit Fàbregas, regidora d'Actuacions Públiques, Urbanisme, Barri Antic i Patrimoni. El premi al Millor Carrer Guarnit ha recaigut en l'Associació de Comerciants del Carrer de la Cort que va decorar els 230 metres d'aquesta cèntrica via amb flors penjant de blanc i vermell, colors identificatius de Valls. En la mateixa categoria, el jurat ha reconegut amb el primer accèssit a la decoració que Eulàlia Olivé va realitzar al carrer dels Jueus que, al bell mig de l'antic call, va combinar plantes naturals amb diferents materials en una composició original i, a la vegada, senzilla.

En la categoria individual al Balcó Creatiu, el guanyador ha estat Albert Oliva a la seva casa del carrer Sant Antoni, mentre que el segon premi ha recaigut en el balcó de Joan Maria Dalmau de la muralla del Castell. En la categoria de Balcó Verd, el primer premi ha estat per Maria Josep Bové del carrer Forn Nou, el segon per a Conxita Castejón del carrer Sant Antoni i el tercer per a Júlia Jofre del carrer del Carme.

En la categoria d'establiments comercials, els primer premi se l'ha endut Rosa Barrufet de la botiga Cal Blanco, mentre que Heura Musté de Freixa SCP i Soledad Baiget de l'Administració de Loteries Número 1 de Valls han estat reconegudes amb el segon i tercer premi. El Premi Especial a l'Ús de Material Reciclat ha estat per Rosa Serrano del Bar Restaurant Bruch. Per últim, la millor façana guarnida ha estat la decorada per Belén Centenera a la seva casa situada al carrer de Sant Francesc.

VALLS · 29 de JUNY DE 2018