Reunió d'alcaldes del Pacte Camp de Valls - Parc Industrial de l'Alt Camp

Reunió d'alcaldes del Pacte Camp de Valls - Parc Industrial de l'Alt Camp

El passat dijous 28 de juny es va celebrar, a Rodonyà, la segona reunió de l'any d'alcaldes del Pacte Camp de Valls - Parc Industrial de l'Alt Camp, presidida per Joan Carles Solé, regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Valls. La cita va servir per parlar de les novetats del Pacte i de l'estat de projectes que s'estan desenvolupant aquest 2018 i que ja van ser aprovats en la reunió anterior.

En aquesta reunió d’alcaldes dels municipis membres del Pacte Camp de Valls es va firmar el Conveni de Cooperació dels Pacte que inclou els 9 projectes que es desenvoluparan durant l'any 2018. Concretament aquests projectes treballen sobre l'extensió de la prestació dels serveis d'ocupació, formació ocupacional i contínua, empresa i emprenedoria per part de l'IMDL-Vallsgenera als municipis membres del Pacte Camp de Valls; l'ampliació i manteniment de la Base de dades d'Actius Industrials (Naus i Sòl) per a la captació d'inversions; elaboració d'un estudi del sòl industrial existent al territori; l'organització de cursos de formació d'interès per empreses i autònoms; fer arribar internet d’alta velocitat a les empreses assentades en els municipis del Pacte per tal de millorar la seva connectivitat; l'organització de jornades i networkings d'interès empresarial; la participació en fires i trobades nacionals i internacionals; la promoció del Pacte Camp de Valls-Parc Industrial de l'Alt Camp entre les empreses i institucions del territori, i la difusió del Pacte a internet i d'altres mitjans de comunicació.

Per altra banda, la jornada també va servir per constituir la comissió mixta. Aquesta és una comissió formada pels alcaldes de tots els municipis firmants del Pacte, o el regidor en el que deleguin, la qual té la funció de gestió i pressa de decisions sobre l’aprovació i seguiment dels projectes que anul·lament s’impulsaran. Així mateix, destacar que en aquest sentit s’han definit calendaris i línies d’actuació per assolir els objectius d’aquest any.

També es va parlar de l’estat dels projectes 2018, algun dels quals ja han estat començats. Destacar la prestació de serveis d’ocupació de Vallsgenera als municipis del Pacte a través dels acord realitzats. En aquest moments ja s’ha fet difusió i començat a fer accions a Alcover, El Pla de Santa Maria, Bràfim, Vallmoll i Vila-rodona.

Finalment, es va presentar oficialment als alcaldes la pàgina web del Pacte Camp de Valls-Parc Industrial de l’Alt Camp (www.campdevalls.cat), on es pot trobar tota la informació relativa al Pacte.

VALLS · 5 de JULIOL DE 2018