El Patronat d'Esports de Valls organitza el curs "La nova musculació"

El Patronat d'Esports de Valls organitza el curs "La nova musculació"

> El curs tindrà lloc dimecres 5 de setembre i anirà a càrrec de Domingo Sánchez

El Patronat Municipal d’Esports de Valls, conjuntament amb el Consell Esportiu de l'Alt Camp, organitzen el curs «La nova musculació. Múscul, força i funció». La jornada, que rep el suport de l'Escola Catalana de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i del COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya), tindrà lloc dimecres 5 de setembre al Centre Esportiu Municipal El Fornàs i anirà a càrrec del professor Domingo Sánchez.

El curs, que té una durada de 8 hores lectives, comença a les 9 hores i combina continguts teòrics i pràctics. Pel que fa a la teoria, es treballarà sobre els fonaments i la nova visió de l'entrenament de la força en Fitness. Els aspectes pràctics es centraran en l'actualització dels exercicis de força, la força i estabilització i finalment la transferència cap a objectius de salut i rendiment.

Domingo Sánchez és llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universidad Politécnica de Madrid, màster d'Expert en Activitat Física i Salut per la Universidad Complutense de Madrid, especialitzat en l'Àrea de Fitness i la Salut, i referència en aquesta àrea d'entrenament. Referent internacional en el camp del fitness i en la seva faceta de formador. És professor i ponent habitual en congressos i convencions, i professor col·laborador en Facultats de Ciències de l'Activitat Física, INEF de Madrid, Facultad de Toledo i Universidad Europea CES. Director de la revista especialitzada Train Hard i responsable de Fitness de la revista Sport Life. Autor dels llibres: Fisiología y fitness para corredores populares, Mujer y fitness i Entrénate.

La jornada va adreçada a llicenciats, grau i estudiants en EF/CAFiE, cicle formatiu i estudiant en AF i Esport i professionals inscrits al ROPEC. El curs té un cost de 175€ i 150€ pels col·legiats i associats al COPLEFC, i inclou documentació, dinar i certificat d'assistència. Més informació i inscripcions a través del web www.pmevalls.cat o trucant al 977 614 403.

VALLS · 17 de JULIOL DE 2018