Firagost Market, la fira outlet del Comerç de Valls torna per Firagost

Firagost Market, la fira outlet del Comerç de Valls torna per Firagost

Firagost Market, la fira outlet del Comerç de Valls torna per Firagost

> Una dotzena de comerços es concentraran al carrer La Vallvera per oferir productes a preus de ganga el 31 de juliol i l'1 d'agost.

> Les activitats infantis i la zona de restauració complementen l’oferta.

Per segon any consecutiu els dies 31 de juliol i 1 d’agost tot coincidint amb la Firagost, Comerç de Valls organitza la fira d’outlet Firagost Market. Una dotzena de comerços ubicats a la part baixa del carrer La Vallvera oferiran als visitants articles d’outlet en moda, sabateria, complements, parament de la llar, alimentació, decoració, floristeria i accessoris per a mòbils, el dimarts en horari de 10:00 a les 22:00 hores i el dimecres en horari de les 10:00 a les 20:00 hores.

Comerç de Valls complementa l’oferta comercial amb tallers infantils els matins dos dies al mateix carrer La Vallvera:

- De les 10:30 a les 11:30 h Taller de decoració de galetes a càrrec de Dolça Fantasia. Es decoraran dues galetes en forma d’emoji amb fondant. Taller a partir de 5 anys. Preu 2,50 €.

- De les 12:00 a les 13:00 h Taller de costura a càrrec de Repunts. Es decorarà cosint un coixí per guardar el pijama. Taller a partir de 5 anys. Preu 2 €.

Les places als tallers són limitades i s’abonaran en el mateix moment de començar-los. Durant les jornades també hi haurà zona de restauració amb la food truck Creps Go que ens proposa una forma diferent de menjar creps dolços i salats amb els seus creps japonesos, també sense gluten. Firagost Market és un aparador comercial que ha vingut per quedar-se a la Firagost.

VALLS · 24 DE JULIOL DE 2018