Comerç de Valls repartirà un premi de 500 euros per a qui encerti la "porra" del Concurs de castells

Comerç de Valls repartirà un premi de 500 euros per a qui encerti la "porra" del Concurs de castells

Comerç de Valls repartirà un premi de 500 euros per a qui encerti la "porra" del Concurs de castells

> Amb motiu del XXVII Concurs de Castells de Tarragona, Comerç de Valls convoca el tercer concurs de la “Porra” del 28 de setembre al 5 d’octubre
> Més d’una vintena de comerços participen en la mostra d’aparadors castellers. Fotografiar-los pot tenir un premi de 100 €

Amb motiu del XXVII Concurs de Castells de Tarragona, Comerç de Valls convoca el tercer concurs de la “Porra” del Concurs de Castells de Tarragona del 28 de setembre al 5 d’octubre. La mecànica del concurs és ben senzilla, es tracta d’encertar la classificació final de les colles castelleres participants al Concurs de Castells del diumenge 7 d’octubre. El guanyador serà premiat amb 500 € en vals de compra per gastar als comerços participants en la promoció (màxim 100 € per establiment) i un passi per gaudir dels castells en la diada de Santa Úrsula al balcó de Ca Segarra. En cas que es produeixi més d’un encert es farà un sorteig per escollir un únic guanyador.

Si no hi ha cap encertant de la classificació final, es premiarà al que més s’aproximi i en aquest cas guanyaria un sopar per a dues persones al restaurant Portal 22 i el passi per pujar al balcó de Ca Segarra en la diada de Santa Úrsula. Igualment, en cas que es produeixi més d’un encert es farà un sorteig per escollir un únic guanyador.

Les butlletes per participar a la “porra” es trobaran a la revista gratuïta Les Gralles del divendres 28 de setembre. Un cop emplenada s’haurà de segellar i dipositar a les urnes que disposen una trentena de comerços de Valls, relacionats al cartell informatiu. No hi ha obligació de compra.

En motiu de Santa Úrsula i el Fòrum Casteller, Comerç de Valls organitza la “Mostra d’aparadors amb motius castellers”, basat en un tema tan nostre com són els castells i el fet casteller. Des del dia 1 d’octubre fins el dia de Santa Úrsula, vint-i-un establiments comercials de Valls, lluiran els seus aparadors engalanats donant un caire previ i festiu a la gran diada castellera de Santa Úrsula.

Volem que els vallencs i vallenques facin fotografies de la mostra d’aparadors o d’algun detall dels mateixos i les pengin a l’aplicació del Facebook de Comerç de Valls que estarà activa de l’1 al 14 d’octubre. Cada participant podrà pujar tantes fotos com vulgui amb la única condició que han de ser d’aparadors diferents. Entre tot el recull de fotografies, es sortejarà un val de 100 €. Durant la setmana del 15 d’octubre es farà públic el nom del guanyador de la “porra” i del sorteig fotogràfic al Facebook i es realitzarà l’entrega dels premis. Les bases de la “porra” i del sorteig es podran torbar al Facebook de Comerç de Valls.

VALLS · 25 DE SETEMBRE DE 2018