Valls seguirà rebent grups de turistes francesos

Valls seguirà rebent grups de turistes francesos

Valls seguirà rebent grups de turistes francesos

> En els darrers 5 anys són gairebé 7.800 turistes els que han visitat la ciutat

L'Ajuntament manté la col·laboració amb les empreses Calafell Evasion i Auriga Serveis Culturals que garanteix que Valls es consolidi en el mercat turístic francès. En els últims anys, fruit d'aquesta col·laboració, 7.742 francesos han visitat la ciutat. Així, si l’any 2014 i 2015 van visitar Valls 221 i 257 turistes francesos respectivament, a partir d’aleshores les xifres han augmentat fins a situar-se al voltant dels 3.000 i 2.000 visitants. Enguany, ja han visitat la ciutat un miler de turistes procedents de França i s’espera que fins a final d’any aquesta xifra s’acosti de nou als 2.500 visitants.

La visita guiada que realitzen, a càrrec de l'Oficina Municipal de Turisme, comença al Pati, on es fa una introducció històrica de la ciutat i es recorren els edificis modernistes de la plaça. Els turistes també visiten Capella del Roser i la plaça del Blat, Km0 del fet casteller. Durant el recorregut, els turistes tenen l’oportunitat de visitar l'Església de Sant Joan i acabar al refugi antiaeri de Can Segarra, espai on es projecta l'audiovisual de la guerra civil a la ciutat i es visiten les galeries.

Després els grups de turistes francesos disposen de temps lliure per poder fer algunes compres a la ciutat. S’ha editat a més material promocional dissenyat exclusivament per al mercat turístic francès que inclou a més promocions de diferents establiments de la ciutat amb l'objectiu d'incentivar el comerç local.

VALLS · 3 D'OCTUBRE DE 2018