Principals acords de la Junta de Govern

Principals acords de la Junta de Govern

- Aprovació del projecte de millora al Parc del Mas Miquel. La Junta de Govern ha aprovat el projecte de millora al parc del Mas Miquel de Valls per un import de 16.995 euros IVA inclòs. Aquest projecte va ser un dels escollits per la ciutadania en el procés de pressupostos municipals participatius d’aquest any 2018. En concret, s’ha previst millorar especialment la zona de jocs infantils del parc reforçant la il·luminació i instal·lant-hi 10 bancs nous, taules de pícnic i un joc infantil que estarà adaptat a infants amb mobilitat reduïda. A més, s’instal·laran papereres en diferents punts del parc. Per a l’execució de les obres, s’ha contractat a les empreses UTE Soler-Aquambiente per la modernització de l’enllumenat (2.511 euros), Carbonell Urban pel nou mobiliari urbà (6.872 euros) i Kompan pel joc infantil (7.610 euros).

- Obres de reparació de la pista esportiva del Vilar. La Junta de Govern ha aprovat la memòria tècnica de les obres de reparació de la zona de la pista esportiva del Vilar per un import de 223.000 euros IVA inclòs. Aquest equipament esportiu es va veure afectat pel temporal de pluja i vent de l’octubre de l’any passat i ara es procedirà a la seva reparació definitiva. En concret, està previst reconstruir les cobertes dels vestidors i del bar de la instal·lació, així com reparar diverses afectacions a la zona del pati de l’escola Eugeni d’Ors, espai adjacent a la instal·lació esportiva.

- Nova oficina municipal de Turisme. La Junta ha aprovat contractar a l’empresa Promocions 2037 les obres d’adequació dels baixos de l’edifici conegut com a Casa de Santes Creus per un import de 9.800 euros IVA inclòs. En aquest espai s’hi ubicarà la nova Oficina Municipal d’Informació i Turisme així com els serveis tècnics de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament. La Casa de Santes Creus, situada al carrer de la Cort número 3, destaca per la seva situació en ple Barri Antic, a prop de punts de gran rellevància turística com la plaça del Blat, l’església arxiprestal i el campanar de Sant Joan, el refugi antiaeri, l’entorn del Call Jueu o el futur Museu Casteller, entre d’altres.

- Adjudicació de l’enllumenat de Nadal. La Junta de Govern ha aprovat adjudicar el contracte de subministrament en règim d’arrendament de l’enllumenat ornamental per a les festes de Nadal dels anys 2018 a 2020 a l’empresa Proyectos e Instalaciones Técnicas LED per un import anual de 25.531 euros IVA inclòs.

- Millores a l’estació depuradora. La Junta de Govern ha aprovat adjudicar a l’empresa UTE Soler-Aquambiente per un import de 17.659 euros IVA inclòs els treballs d’instal·lació d’una comporta automàtica a la xarxa de canonades de l’estació depuradora d’aigües residuals situada a la zona dels Molins.

VALLS · 11 D'OCTUBRE DE 2018