L'empresa Griffith Foods impulsa una jornada solidària per elaborar 250.000 racions de sopa per a entitats socials

L'empresa Griffith Foods impulsa una jornada solidària per elaborar 250.000 racions de sopa per a entitats socials

L'empresa Griffith Foods impulsa una jornada solidària per elaborar 250.000 racions de sopa per a entitats socials

> “Produce for Hunger”, iniciativa de la companyia multinacional nord-americana amb centre de producció a Valls

> Els treballadors de l’empresa dedicaran el dissabte 27 a elaborar la sopa que es donarà a Creu Roja, Egueiro, el menjador social “la Taulada” i al Banc d’Aliments

Els treballadors a la factoria de Valls de Griffith Foods, multinacional nord-americana fabricant de productes per a la indústria alimentària, dedicaran tota la jornada de dissabte 27 d’octubre a la iniciativa solidària “Produce for Hunger”. La companyia produirà el dissabte 250.000 racions de sopa de xampinyó que es donaran a entitats socials i del tercer sector com el Banc d’Aliments, la Creu Roja de Valls, l’Associació Egueiro i el menjador social “la Taulada” que els farà arribarà a persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

La companyia ha plantejat “Produce for Hunger” com una iniciativa que impliqui a tots els seus treballadors i famílies i així, a més de la producció de les racions de sopa, la planta de Valls acollirà una visita guiada a les instal·lacions que l’empresa té al polígon industrial des de l’any 2017. A més, s’han organitzat activitats infantils a la mateixa planta i un dinar per al personal i les famílies que elaboraran els xefs de Griffith Foods. Avui han presentat la jornada solidària Quim Prats, Factory Manager de l’empresa, i Jordi Cartanyà, regidor de Benestar Social de l’Ajuntament, acompanyats per Ernest Purqueras de Creu Roja, Jaume Vilanova de l’Associació Egueiro, i José Luís Guillem de l’Associació “la Taulada”, a més del xef de l’empresa, Jordi Gallego, i les coordinadores del projecte, Susanna Querol i Eli Molina.

L’empresa té a Valls més de 70 treballadors que han participat activament en l’organització de la jornada solidària d’aquest dissabte. Les 250.000 racions de la crema de xampinyó, un dels productes que la companyia elabora a la factoria de Valls, aniran destinats íntegrament a persones i famílies amb dificultats que reben aliments a través de les diferents entitats socials de la ciutat.

La companyia va inaugurar la seva planta a Valls el maig de l’any passat per ampliar la seva capacitat de fabricació i instal·lar-hi un centre de desenvolupament culinari per ampliar el ventall de productes. L’empresa, que l’any vinent complirà el seu primer centenari, va néixer a Alsip (Chicago) i s’ha convertit en una multinacional líder del sector de l’alimentació amb presència a més de 30 països, tan a Amèrica com a Europa, Àfrica, Àsia i el Pacífic.

Entre els projectes de responsabilitat social corporativa a nivell mundial de Griffith Foods destaca la coneguda com a Plataforma de Sostenibilitat. Aquest projecte es basa en els tres grans pilars de persones, planeta i rendiment per tal de garantir que totes les decisions empresarials es prenguin sota el filtre de la sostenibilitat tan social, com ètica o mediambiental, entre d’altres. En el cas de la jornada solidària “Produce for Hunger” que dissabte s’ha organitzat a la factoria de Valls, l’empresa posa l’accent en les persones amb dificultats socioeconòmiques i els col·lectius més vulnerables.

VALLS · 25 D’OCTUBRE DE 2018