Asfaltatge del carrer Licoristes al polígon industrial de Valls

Asfaltatge del carrer Licoristes al polígon industrial de Valls

La Junta de Govern ha aprovat adjudicar a l’empresa Tecnologia de Firmes per un import de 87.458 euros IVA inclòs les obres d’asfaltatge de la totalitat del carrer Licoristes del polígon industrial de Valls. D’aquesta manera, l’Ajuntament continua les obres de millora de carrers i serveis de la zona industrial. Entre altres actuacions, aquest mateix any el consistori ja ha invertit 172.000 euros per asfaltar el carrer Artesans que, com el carrer Licoristes, és una de les vies principals del polígon.

ALTRES ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN

- Adjudicació d’obres de reparació al Barri Nou Miramar. La Junta ha aprovat adjudicar a l’empresa Canalitzacions la Torre per un import de 48.521 euros IVA inclòs les obres de reparació de la xarxa de pluvials i la millora del paviment del carrer Segrià al Barri de Nou Miramar.

- Adjudicació de contractes. La Junta de Govern va aprovar l’adjudicació del contracte de subministrament d’equipaments informàtics per l’Ajuntament a l’empresa Teknoservice per un import de 22.332 euros IVA inclòs. També s’ha aprovat adjudicar a l’empresa AXA Seguros Generales el contracte d’assegurança de la flota de vehicles de l’Ajuntament per un import de 9.883 euros anual. També s’ha aprovat contractar a l’empresa Construccions Marimon Barrabeig per 3.115 euros IVA inclòs els treballs de construcció de nous embornals al carrer Fortuna i a l’empresa Soler Aquagest per 10.452 euros les actuacions de millora de les instal·lacions elèctriques dels edificis de l’Ajuntament, Serveis de Manteniment i el Centre Cultural Municipal. Per últim, la Junta ha aprovat adjudicar a l’empresa Aquambiente Servicios el contracte de control d’abocaments a la xarxa de clavegueram del polígon industrial per 17.891 euros IVA inclòs.

- Festius comercials. La Junta ha aprovat com a dies festius en què podran romandre oberts els comerços de Valls l’any 2019 el diumenge 27 de gener, coincidint amb la Gran Festa de la Calçotada, i el diumenge 29 de desembre, coincidint amb les festes de Nadal.

VALLS · 31 D’OCTUBRE DE 2018