Principals acords de la Junta de Govern

Principals acords de la Junta de Govern

- Millora de l’enllumenat públic als barris de la Colla Vella i la Fraternal. La Junta de Govern ha aprovat contractar a l’empresa Bosir SA per la realització de les obres de millora i ampliació de l’enllumenat públic als barris de la Colla Vella i la Fraternal, una actuació que està programada realitzar en les properes setmanes. El pressupost de les actuacions als dos barris és de 40.277 euros IVA inclòs.

- Concessió de subvencions per al lloguer social. La Junta de Govern ha aprovat l’atorgament de subvencions, per un import global d’11.233 euros, als propietaris d’habitatges que destinen els seus immobles a lloguer social. Aquesta línia d’ajut està destinada a facilitar el pagament de l’IBI amb una subvenció que pot arribar al 100% de l’impost a aquells titulars que opten per destinar un habitatge de la seva propietat a lloguer social a través de l’Oficina Local d’Habitatge de Valls. La mesura i la línia de subvencions està permetent ampliar el parc de pisos que es destinen a lloguer social, facilitant així a la ciutadania l’accés a un habitatge a uns preus més assequibles, per sota dels preus de mercat. Enguany, 57 persones s’han acollit a aquesta modalitat i, a través de l’OLH, han llogat a preus socials les seves propietats.

- Contractacions. La Junta de Govern ha aprovat contractar a l’empresa Consivia SL per un import de 10.527 euros IVA inclòs les obres de repintat de la senyalització viària horitzontal al passeig de l’Estació, les muralles del Castell, Sant Francesc, del Carme i Sant Antoni i al carrer Vallvera. D’altra banda, la Junta ha aprovat també contractar a l’empresa Q Verd XXI Jardiners, per un import de 6.476 euros IVA inclòs, el muntatge i ornamentació de l’arbre de la Nadal que se situa, com és tradicional, cada any al Pati amb motiu de les festes nadalenques. També s’ha aprovat contractar a l’empresa Marimon i Barrabeig les obres de millora del sistema de recollida d’aigües pluvials al carrer Licoristes, al polígon industrial, per un import de 3.317 euros IVA inclòs. Per últim, la Junta ha aprovat contractar a l’empresa Obres i Serveis Martínez Arlandes, per 4.020 euros IVA inclòs, les obres de reparació de la xarxa de sanejament d’un sobreeixidor situat al torrent del Catllar.

ALTRES INFORMACIONS D’INTERÈS

- Reunió de l’alcalde de Valls amb la junta de l’AV de les Comarques. Trametem fotografia de la reunió que l’alcalde de Valls, Albert Batet, acompanyat per la regidora de Via Pública i Serveis, Dolors Farré, va mantenir ahir amb la junta de l’Associació de Veïns del Barri de les Comarques. Durant la reunió, l’alcalde va informar que en els propers mesos s’iniciaran les obres d’asfaltatge del carrer Alt Camp, en concret en el tram entre el pont del Prado i el carrer Vall d’Aran. Aquestes obres permetran millorar la seguretat i la comoditat de la circulació en el que és la via principal d’accés del barri i de connexió amb la ciutat. El pressupost d’aquesta actuació representarà una inversió estimada en més de 30.000 euros. D’altra banda, en la reunió també es va abordar la necessitat de millorar la seguretat per als vianants al tram de la carretera de Picamoixons que va de la rotonda de Mas Clariana fins a les Comarques. En aquest sentit, el consistori tractarà amb la Generalitat, titular de la travessera, les opcions de millora i d’ampliació de la vorera en aquesta zona. A la trobada amb la junta de l’associació de veïns també es van tractar, entre altres temes, aspectes de millora de l’enllumenat públic al barri, zones esportives al sector sud de la ciutat i l’ampliació de voreres a l’entorn del pont d’en Cabré.

VALLS · 7 DE NOVEMBRE DE 2018