Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

- Contractació obres zona esportiva Vilar. La Junta de Govern ha aprovat la contractació de diverses inversions a la zona esportiva del Vilar. En concret, s’ha procedit a l’acceptació de la proposta de la Mesa per contractar a l’empresa Tecnologia de Firmes per un import de 293.884 euros per les obres de construcció de la nova pista poliesportiva que s’ubicarà a les instal·lacions que ocupava l’antiga piscina del Vilar. El projecte preveu transformar completament un àmbit de 2.650 m2 de la zona esportiva amb l’objectiu de construir-hi una pista que estarà adaptada per a la pràctica del futbol de sala, bàsquet, handbol, patinatge i hoquei. La pista tindrà unes dimensions de 44x22 metres, però a més també contempla la millora urbanística de tot l’espai i l’eliminació de barreres arquitectòniques per permetre la total accessibilitat a les noves instal·lacions. A la vegada, es construirà un nou mur perimetral a tot l’àmbit, es modernitzaran les xarxes de serveis i s’instal·laran nous punts de llum a tota la instal·lació. El terra de la pista serà polivalent per a la pràctica de tot tipus d’esports i el projecte ja preveu l’equipament amb porteries i cistelles. A més, s’habilitarà un altra zona del mateix espai amb més cistelles de bàsquet que serà complementària a la pista central. A la vegada, la Junta també ha aprovat la proposta de la Mesa per contractar a Excavacions Carbonell per un import de 187.285 euros per executar les obres de reparació dels vestidors del Vilar. Aquest equipament esportiu es va veure afectat pel temporal de pluja i vent de l’octubre de l’any passat. En concret, està previst reconstruir les cobertes dels vestidors i del bar de la instal·lació, així com reparar diverses afectacions a la zona del pati de l’escola Eugeni d’Ors, espai adjacent a la instal·lació esportiva.

- Licitació del pla de posicionament del Museu Casteller. La Junta de Govern ha aprovat l’expedient de contractació i licitació del pla de posicionament de Món Casteller · Museu Casteller de Catalunya per un import de 235.950 euros IVA inclòs. Aquest pla s’haurà d’executar abans de l’obertura del futur museu amb l’objectiu de promocionar l’equipament en els àmbits turístic, cultural i educatiu.

Altres informacions d’interès

D’altra banda, l’alcalde de Valls, Albert Batet, i la regidora de Via Pública i Serveis, Dolors Farré, han mantingut aquesta setmana una reunió amb els veïns del Barri de la Colla Vella. La reunió forma part de les trobades periòdiques que realitza l’alcalde als diferents barris de la ciutat. Entre els temes tractats, els veïns van exposar la necessitat de reforçar l’enllumenat a l’entrada a Valls per la carretera de Barcelona i també evitar que aparquin cotxes sobre la vorera en aquesta via. També es va assenyalar l’estat del ferm en carrers com el Verge de Meritxell o millorar la visibilitat a l’entrada del barri.

VALLS · 29 DE NOVEMBRE DE 2018