La Coordinadora de Joves de Valls i Valls Jove, presenten la II Mostra d'entitats juvenils de Valls

La Coordinadora de Joves de Valls i Valls Jove, presenten la II Mostra d'entitats juvenils de Valls

> La cita tindrà lloc el proper dissabte 13 de juliol al Pati, de les 18.30h fins les 23h

> El programa és divers: hi haurà tallers als estands de cada entitat, escenari jove, un sorteig d'obsequis i regals i un concert final amb Marina Vidal i Hide Out

La Coordinadora de Joves de Valls i el servei de Joventut Valls Jove presenten la II Mostra d'entitats juvenils de Valls que es realitzarà el proper dissabte dia 13 de juliol, al Pati de Valls, des de les 18:30 i fins a les 23:00 hores. El programa de l'acte engloba diverses activitats: en primer lloc, de 18.30h a 20h, hi haurà tallers gratuïts als estands dinamitzats per cada entitat; de 20h a 21h, hi haurà actuacions a l'Escenari jove; seguidament, a les 21h, es farà un sorteig entre tota la gent jove que hagi participat a tots els tallers; i, finalment, a les 21.30h, hi haurà un concert amb Marina Vidal i el grup vallenc de versions pop-rock Hide Out.

Enguany serà la segona edició d'aquest acte amb el qual es pretén donar a conèixer al conjunt de la ciutadania (especialment a les persones joves) les entitats i els col·lectius juvenils que hi ha a la ciutat, les seves activitats i els seus àmbits de treball. A la vegada, es vol posar en valor la participació i les iniciatives juvenils implicades en la societat vallenca i també es vol motivar i conscienciar els i les joves de la importància d’organitzar-se i participar en espais col·lectius per ser agents actius de canvi i transformació social. En definitiva, és una activitat que pretén fomentar la participació juvenil i atraure noves persones joves amb ganes de vincular-se al teixit associatiu vallenc.

A la mostra hi participaran un total de 8 entitats i col·lectius juvenils de diverses àmbits (lleure, cultura, feminisme, inclusió...) tots ells formats i promoguts per gent jove. En concret hi haurà 9 estands amb la presència de: l'Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, l'Associació As. en la Manga, l'Associació Trèvol, el Cor Koré (de l'Associació Suite Cor), la Coral Infantil Cors Alegres, l'Esplai Esquirols, el Grup de Teatre Principal i el col·lectiu La Marruixa; a banda, Valls Jove tindrà un estand per donar informació de tots els serveis i activitats que ofereix a la ciutadania jove.

Com a novetat, hi haurà Escenari Jove per mostrar el talent creatiu i cultural de la gent jove de Valls. Hi actuaran joves artistes de les escoles i acadèmies de ball de la ciutat (Adagi, Infinity i Nou Ritme), del Cor Koré i del Grup de Teatre Principal de Valls.

Enguany, també es repeteix el sorteig, que es farà a les 21h, on es sortejaran diferents premis gràcies a la col·laboració d'entitats, serveis municipals, comerços i empreses de Valls. Per poder participar al sorteig cal haver realitzat tots els tallers dels estands i tenir la butlleta segellada per cada entitat.

Per a donar difusió a la mostra es farà una campanya a les xarxes socials amb el lema #elsjovesfemcoses, a través de la qual les entitats es donen a conèixer, comparteixen vídeos convidant el jovent a assistir a la mostra....

Finalment, cal destacar la coorganització de la Mostra entre Valls Jove i la Coordinadora de Joves de Valls. Aquest és un espai de participació, creat el 2015, definit de manera participada per les entitats juvenils que en formen part. Va néixer fruit de la inquietud de les associacions per crear xarxa entre la joventut vallenca, un element recollit en el Pla Local de Joventut de la localitat i a partir del qual es regeixen les polítiques de joventut del municipi. La Coordinadora de Joves és un punt de trobada i intercanvi que permet plantejar projectes i activitats conjuntes entre les entitats participants, i al mateix temps, treballar conjuntament amb el servei municipal de Joventut de l'Ajuntament, establint i consolidant un espai i mecanismes de participació que assegurin l'accés dels joves a la construcció de les polítiques de joventut. També es compta amb el suport de la Direcció General de Joventut.

> Descarregar cartell

VALLS · 2 DE JULIOL DE 2019