El Patronat d'Esports va realitzar una jornada formativa sobre habilitats aquàtiques

El Patronat d'Esports va realitzar una jornada formativa sobre habilitats aquàtiques

El Patronat Municipal d’Esports va organitzar una jornada de formació sota el títol Nous recursos per l’ensenyament-aprenentatge de les habilitats aquàtiques tant per a infants com per a persones adultes. L'activitat, que va tenir lloc el passat dimecres 4 de setembre, estava adreçada al personal tècnic que desenvolupa la seva activitat en el medi aquàtic i va comptar amb la participació d'un vintena de tècnics.

La formació va anar a càrrec d'Alfredo Joven, professor-catedràtic d’esports i director de l’INEFC Campus de Lleida, amb més de 30 anys com a docent d’activitats aquàtiques; professor de l'Escola Nacional d'Entrenadors de la Real Federación Española de Natación; professor invitat a la Universitat de Bedfordshire (UK); doctor en Filosofia i Ciències de l'Eduació; llicenciat en Educació Física. Mestratge de natació; professor en jornades i màsters relacionats amb la natació, i coautor de diversos llibres relacionats amb l'educació física en general i l'ensenyança de la natació, en particular.

La jornada, de 8 hores de durada, va combinar continguts teòrics i pràctics. Pel que fa a la teoria, es va treballar sobre els fonaments i la nova visió de l'entrenament de la força en Fitness. Per altra banda, els aspectes pràctics, que van tenir lloc a la mateixa piscina coberta del Fornàs, es van centrar en l'actualització dels exercicis de força, la força i estabilització i finalment la transferència cap a objectius de salut i rendiment.

Aquesta activitat formativa ha estat organitzada pel Patronat d’Esports de Valls i el Consell Esportiu de l'Alt Camp, amb el suport de l'Escola Catalana de l'Esport de la Generalitat de Catalunya COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya).

VALLS · 9 DE SETEMBRE DE 2019