Segona edició de l'Esmorzar de Veremadors, una de les activitats promocionals del mercat de la ciutat

Segona edició de l'Esmorzar de Veremadors, una de les activitats promocionals del mercat de la ciutat

El pròxim dissabte 28 de setembre tindrà lloc la segona edició de l'esmorzar de veremadors, una de les activitats promocionals del mercat de la fruita i la verdura. L'esmorzar l’organitza la Regidoria de Comerç i Turisme conjuntament amb la Societat Agrícola de Valls, amb la col·laboració de diferents restauradors i establiments de la ciutat (Casa Vidal, Ca la Vicky, fleca la Barcelonesa, peixateria Valls i els bars i restaurants Bruch, Ca l'Àngel, Luga i Planeta Kasteller).

L'activitat tindrà lloc de 8:30 a 12:00 hores a la plaça del Blat i consistirà amb un esmorzar popular a base de sardines, en un acte que també comptarà amb l'actuació musical del grup Bufalodre. El preu de l'esmorzar és de 3 euros i inclou 3 sardines de la costa, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi. Els tiquets es poden comprar anticipadament a l'Oficina Municipal de Turisme, als establiments col·laboradors, o bé el mateix dia 28 fins exhaurir les degustacions.

Amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història, continua amb les activitats promocionals que es van iniciar el 2018. L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

L'Esmorzar de Veremadors està inclòs amb les diferents activitats programades per la Festa de la Verema de la DO Tarragona. El Consell Regulador de la DO Tarragona ha impulsat enguany la primera edició de la Festa de la Verema a la DO Tarragona, un seguit d’activitats lúdiques i divulgatives que es desenvoluparan en una dotzena de cellers de bona part del territori de la DO (Alt Camp, Baix Camp i Ribera d’Ebre) i a la ciutat de Valls, al voltant de la verema, un dels moments més importants de l’any i que és la base del treball que posteriorment permetrà elaborar als diferents cellers els vins que sortiran al mercat local, català i per l’exportació.

> Més informació de la Festa de la Verema de la DO Tarragona

VALLS · 17 DE SETEMBRE DE 2019