Posposada la representació de "Veus que no veus" de la Cia. Pepa Plana amb motiu de la vaga general prevista per aquest divendres

Posposada la representació de "Veus que no veus" de la Cia. Pepa Plana amb motiu de la vaga general prevista per aquest divendres

> La funció tindrà lloc el dissabte 16 de novembre al Teatre Principal

> Les mateixes entrades seran vàlides per la nova data de representació

L'Ajuntament de Valls i la Cia. Pepa Plana amb motiu de la convocatòria de vaga general del divendres 18 d'octubre han acordat suspendre la representació de “Veus que no veus” prevista per aquest divendres i posposar-la pel dissabte 16 de novembre a les 21 h al Teatre Principal.

Devolució de localitats

Les entrades de la funció inicial d'aquest divendres 18 d'octubre serviran per a la nova data del dissabte 16 de novembre, mantenint la mateixa localitat. En cas que els espectadors vulguin que els sigui retornat l'import de la localitat es realitzarà pel mateix sistema que l'hagi adquirit.

Les localitats comprades a la taquilla del Teatre Principal, es podran reemborsar en aquest espai els següents dies: dimecres 16 d'octubre de 18 a 21 h; divendres 18 d'octubre de 20 a 21 h; dimecres 23 d'octubre de 18 a 21 h, i divendres 25 d'octubre de 12 a 13:30 h.

Per a les persones que hagin comprat les entrades mitjançant www.eventbrite.es, el servidor de ticketing Eventbrite es posarà directament en contacte amb cadascuna d'elles per tal de procedir a la devolució de les entrades de qui ho desitgi.

VALLS · 16 D'OCTUBRE DE 2019