Èxit de participació a la 39a Cursa Popular de Santa Úrsula amb més de 900 corredors

Èxit de participació a la 39a Cursa Popular de Santa Úrsula amb més de 900 corredors

La 39a edició de la Cursa Popular de Santa Úrsula ha tingut novament una alta participació, exactament 924 corredors van assistir el passat diumenge a l'esdeveniment esportiu que organitza el Patronat Municipal d’Esports. La cursa és tota una festa ciutadana i esportiva que reuneix atletes de competició però que també ha sabut potenciar la participació de petits i grans.

Es tracta d'una activitat amb caràcter popular i no competitiu, no hi ha classificacions, ni categories, ni marques, es desitja que sigui una festa esportiva a on premi la participació. Han rebut un reconeixement, com és habitual, el participant més veterà i el més jove, el de més edat ha estat Pere Joan Dalmau i el de menys David Pla. També es va fer un sorteig de material esportiu com pilotes de bàsquet i futbol, entre tots els participants, així com vals regal per bescanviar a les botigues Tot Joc i Trop Sport.

El tret de sortida va anar a càrrec d'Enric Garcia, regidor d'Esports, i de Manel Odina, president del Consell Esportiu de l'Alt Camp, a les 10 del matí des del CEM El Fornàs i els participants van recórrer els carrers del barri del Fornàs i la pista d’atletisme, amb un recorregut aproximat de 3,8 quilòmetres. A l'acte d'entrega de premis i obsequis també hi van assistir, a banda de Garcia i Odina, Francesc Vidal, gerent del Patronat d'Esports, Marta Galimany, atleta, i Jaume Marquès, representant de CESPA.

La cursa compta amb la participació dels alumnes de les escoles i instituts de la ciutat a més de la col·laboració directa de clubs esportius de Valls com la Secció Ciclista del CB Valls i la Secció d'atletisme de l'AAEET. Així com també el patrocini de Cespa, Bon Area - Valls, Tot Joc, Trops Sport i Sorea.

VALLS · 29 D’OCTUBRE DE 2019