La sala de la Cooperativa es converteix, per Festes, en La Fàbrica de les Il·lusions

La sala de la Cooperativa es converteix, per Festes, en La Fàbrica de les Il·lusions

> El Centre Cívic de Valls impulsa un nou projecte perquè els més petits descobreixin la màgia dels preparatius del repartiment de regals dels Reis

> L'activitat se celebrarà el dies 2 i 3 de gener de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i el 4 de gener de 10 a 13 h

El Centre Cívic de Valls impulsa un nou projecte per les festes de Nadal que porta per nom La Fàbrica de les Il·lusions, i que se celebrarà a la sala de la Cooperativa Agrícola els propers dies 2 i 3 de gener de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i el 4 de gener de 10 a 13 h. Es tracta d'un espectacle participatiu i familiar de llums, colors i molta màgia on els infants s'endinsaran pel recorregut de la fàbrica on treballen els secretaris i secretàries de ses majestats els Reis d'Orient.

En aquest espai els infants podran descobrir com el grup de secretaris i secretàries dels Reis preparen les joguines que repartiran la matinada del 5 de gener, recullen les cartes a l'Oficina Central de correus i ordenen tota la informació per transformar les il·lusions en regals. Amb aquesta nova proposta, els infants de Valls podran lliurar les seves cartes a la comitiva de ses majestats, durant els dies previs al dia de Reis.

L'espectacle està destinat preferentment a nens i nenes de 2 a 11 anys, acompanyats per una persona adulta i l'accés serà gratuït. Les persones que vulguin visitar la Fàbrica hauran de fer la inscripció de manera presencial al Centre Cívic de Valls (C/ Sant Pere, 2), ja que les entrades són limitades. Els horaris per fer les inscripcions són de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 hores de la tarda del 2 al 20 de desembre.

La durada de la visita serà aproximadament de 20 minuts per cada grup (en grups de 30 persones). En el moment de realitzar la inscripció s'haurà d'indicar el dia i la franja horària en què es vol realitzar la visita. Cada persona adulta, podrà acompanyar un màxim de dos infants, i els nens i nenes no podran accedir sols a la Fàbrica.

El projecte compta amb la col·laboració de la Societat Agrícola de Valls, Bonifàs, Lluïsa Vives Joguets, Gasco Joguines, el Grup del Teatre Principal, l'Associació per la Cavalcada de Reis de Valls i el Consorci per la Normalització Lingüística.

Aquest projecte se suma a les altres propostes i activitats que oferirà el Centre Cívic durant les festivitats nadalenques al conjunt de la població destinada al públic familiar i infantil, com la cagada del tió o el cap d'any infantil.

> Descarregar cartell

VALLS · 5 DE NOVEMBRE DE 2019