La desfilada Valls Viu la Moda acosta les darreres tendències tardor-hivern amb una vessant solidària

La desfilada Valls Viu la Moda acosta les darreres tendències tardor-hivern amb una vessant solidària

> Se celebrarà el diumenge 17 de novembre al Centre Cultural Municipal de Valls, amb vint passis diferents, un centenar de models i l’actuació de Darío Proximity

> Enguany es recolliran fons per l’entitat Fan del Lluís per a la investigació de la laminopatia congènita

El Centre Cultural Municipal acollirà el proper diumenge 17 de novembre una nova edició de la passarel·la de tendències Valls Viu la Moda. La desfilada començarà a les 18h i presentarà amb 21 passis diferents les novetats d'aquesta temporada tardor-hivern amb la participació d‘onze establiments de la ciutat. Moda infantil i puericultura, moda juvenil, moda home-dona, perruqueria, joieria, sabateria, roba interior i complements seran alguns dels elements centrals de la festa.

L’equip del Valls Viu la Moda, liderat per Rosa M. Icart, Rosa Batet i Laura Pascual, està ultimant els detalls d’una desfilada en la que hi participaran gairebé un centenar de models infantils, juvenils i adults que lluiran la roba, els complements i l’estilisme dels establiments Positivo Man, Encants, Chic Bebè, Concrete, Pluvinet, Piñas, Positivo Man, No et tallis, Cortès, Peuets i Calçats Nardo. Com és habitual al Valls Viu la Moda, també hi col·laboren el club Twirling Valls i l'Escola de Dansa Adagi amb diverses coreografies durant la desfilada.

Les presentadores de l'acte seran, un any més, les periodistes Marta Ferré i Montse Solé, en una vetllada que, a més, amenitzarà l’artista vallenc Darío Proximity, amb la seva mescla de música i màgia. Aquest artista eclèctic nascut a l’Argentina i establert a Valls ha participat darrerament en la cinquena edició del talent show televisiu Got Talent.

La iniciativa Valls Viu la Moda té el suport de les regidories de Comerç i Turisme i de Cultura de l'Ajuntament de Valls i el patrocini de Caixabank. També compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Valls, Comerç de Valls, el Grup Loren, Xipset, Heura Mussa, Pep Sánchez i Perruquers Dos punt Zero. En aquesta edició, la recaptació de la venda d'entrades aniran destinats a l’entitat Fan del Lluís, que amb el lema "Nens contra la Laminopatia" recapten fons per a la investigació d'aquesta malaltia degenerativa de la que només es coneixen una cinquantena de casos en tot el món.

Les entrades pel Valls Viu la Moda Tardor-Hivern ja es poden comprar a un preu de 5 euros a l’Oficina Municipal de Turisme del carrer de la Cort, 3, en horari de dilluns a dissabte de 10 a 13:30 i de 16:30 a 19 i diumenge de 10 a 14 hores.

VALLS · 5 DE NOVEMBRE DE 2019