Sota el lema “El comerç local fa gran la ciutat. Vivim el Nadal amb tu!!” arrenca la campanya de Nadal de Comerç de Valls

Sota el lema “El comerç local fa gran la ciutat. Vivim el Nadal amb tu!!” arrenca la campanya de Nadal de Comerç de Valls

> Amb les activitats programades, Comerç de Valls dona un valor afegit a realitzar les compres als comerços locals

> Es regalaran 3.000 hores d´aparcament de zona blava per compres els dies de Nadal

El teixit comercial vallenc ja està preparat per rebre a la ciutat el Nadal. Sota el lema “El comerç local fa gran la ciutat” des del dia 29 de novembre fins el 6 de gener Comerç de Valls ha organitzat un seguit d’activitats per animar les compres en els comerços vallencs. Aquest any es torna a col·laborar amb entitats locals en les diverses activitats nadalenques programades, es repartirà coca i xocolata a l’estand del Mercat de Nadal, es repeteix “En busca del caganer amagat”, i es realitzarà un sorteig d’un lot de vals de compra pel dia de la llufa.

En busca del caganer amagat

Des del dia 1 fins el 15 de desembre, 12 caganers s’han amagat en 12 aparadors i s’han de trobar tots. La butlleta per participar-hi es podrà trobar a l´oficina de Comerç de Valls, al Centre Cívic i a l´Oficina de Turisme. Entre totes les butlletes recollides es sortejaran 3 premis, on hi col·laboren diversos establiments associats. La mecànica del joc consisteix en trobar els 12 caganers amagats als aparadors dels comerços. Quan es localitzi el comerç segellarà el seu caganer. S’han de trobar tots els caganers i tenir totes les caselles segellades. Les butlletes emplenades es poden portar a les oficines de Comerç de Valls situades a la plaça dels Alls, 7 o bé a l’Oficina de Turisme. Es podran entregar fins el dia 16 a la parada que tindrà Comerç de Valls al mercat de Nadal. El sorteig es realitzarà el dia 17 de desembre i l’entrega de premis serà el 18 de desembre les oficines de Comerç de Valls a les 20:15 hores.

Caga Tió Centre Cívic

Un any més col·laborem amb el Centre Cívic amb el Caga Tió dels dies 20 i 21 de desembre, regalant vals de compra de 10€ i regals de Comerç de Valls. Aquests vals i regals estaran repartits aleatòriament a les bosses de llaminadures que cagarà el Tió.

Mercat de Nadal

Els dies 14 i 15 de desembre ens trobareu al Mercat de Nadal on es repartirà coca i xocolata entre tots els que portin el val que s’haurà obtingut per compres efectuades entre els dies 13 al 15 de desembre als establiments participants en la campanya. Hi col·laboren: Pim Pam, Forn Pa Pié, Pastisseria Valls, Maricel i la Marieta.

Dia de la Llufa

Durant el dia 28 de desembre, entre tots els que pengin un video enganxant la llufa més ben feta, entraran al sorteig de dos lots de vals de compra per comprar en els comerços col·laboradors i per l´import que cada comerç hagi destinat al val. Intentem d´aquesta forma incentivar a la gent per a que s´apropin a les diferents botigues i aprofitin la promoció especial. El sorteig i l’entrega del premi es realitzarà durant la setmana del 7 de gener.

3.000 hores d'aparcament de zona blava

A partir del 16 de desembre, totes les botigues participants a la campanya regalaran per compres superiors a 20 euros un val d´una hora d´aparcament gratuït a les zones blaves de Valls, amb l´objectiu de posar totes les facilitats per comprar a la nostra ciutat. El val no només serà vàlid durant les tres setmanes de la campanya, sinó que l´usuari el podrà utilitzar en qualsevol època.

Comerç de Valls i l’Ajuntament engeguen una campanya conjunta per impulsar les compres de Nadal a la ciutat. La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, i els regidors de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i de Mobilitat, Ramon Font han presentat la campanya en la que hi participen una setantena de botigues. La iniciativa s’allargarà fins a la festivitat de Reis, cobrint les tres setmanes més intenses de la campanya comercial de Nadal i s’emmarca en les iniciatives que Comerç de Valls ja promou tot l’any per fidelitzar clients i incentivar les compres a la pròpia ciutat amb els lemes #jocomproavalls i #joemquedoavalls.

Totes les botigues que participen en aquesta campanya regalaran per compres superiors a 20 euros un val d’una hora d’aparcament gratuït a les zones blaves de Valls, amb l’objectiu de posar totes les facilitats per comprar a la ciutat. L’Ajuntament finançarà íntegrament els 3.000 tiquets d’aparcament de la campanya. Els tiquets d’una hora d’estacionament gratuït es podrà utilitzar a les prop de 950 places d’aparcament en zona blava que cobreix tot l’àmbit comercial de Valls. A més, el val gratuït no només serà vàlid durant les tres setmanes de la campanya, sinó que l’usuari el podrà utilitzar en qualsevol època.

VALLS · 2 DE DESEMBRE DE 2019