La companyia La Pera Llimonera enceta la temporada d'espectacles familiars al Teatre Principal

La companyia La Pera Llimonera enceta la temporada d'espectacles familiars al Teatre Principal

> L'obra, Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol, tindrà lloc dissabte 8 de febrer

Aquest dissabte 8 de febrer comença la nova temporada d’espectacles familiars de la mà de la companyia La Pera Llimonera amb la representació l’obra Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol. L’espectacle, recomanat des dels 4 anys, tindrà lloc a les 18 hores al Teatre Principal. L’obra ha obtingut el Premi millor espectacle Mostra Igualada 2019 i Premi Xarxa Alcover 2019.

Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol mostra com dos venedors ambulants refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que degut a la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. És un repte portar a escena parlar de la guerra i La Pera Llimonera ho fan a través d’un bolet i un esquirol que es veuen obligats a abandonar el seu arbre Baobab i es llencen a la recerca d’una nova casa. Una diversitat de bosses i sabates de mides i colors diferents donen vida a les persones que per sobreviure s’encoratgen a la recerca d’un nou lloc on establir-se.

El món és ple de fronteres on moltes persones s’arrisquen per continuar vivint. Els murs poden ser infranquejables, però la seva mirada conté l’esperança d’una vida més enllà. Un homenatge a totes les persones que la violència dels conflictes armats ha obligat a deixar la seva terra. Una història que t’embolcalla emocionalment i de la que no pots fugir. Podrem sentir tristesa, crueltat amb una cura de valentia, i un gran esforç barrejat amb molt humor.

Les localitats es poden adquirir a través de la plataforma web www.eventbrite.es i també a les taquilles del Teatre Principal que aquesta setmana ofereixen un horari especial obrint de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores, el mateix dissabte també es poden comprar a les taquilles una hora abans de l'espectacle. Per altra banda, també es poden adquirir els abonaments familiars que inclouen els tres espectacles dedicats als més menuts. La Pera Llimonera portarà el muntatge Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol (8 de febrer), els vallencs Eudald Ferré i Gerard Mallorquí presentaran El Faune, el drac i el dimoni (21 de març) i la companyia Xirriquiteula orbitaran al voltant de la terra amb la Laika dins de l’Sputnik 2 (18 d’abril).

Trenta minuts abans de l’inici de la funció, és a dir, a partir de les 17.30 hores els menuts podran llegir contes i deixar-se endur per la imaginació a «El racó dels petits inquiets» situat al vestíbul del Teatre.

VALLS · 6 DE FEBRER DE 2020