Asfaltatge del carrer de Sant Francesc del Centre Històric

Asfaltatge del carrer de Sant Francesc del Centre Històric

> L’actuació s’allargarà fins divendres dia 21 i comportarà una inversió de 45.000 euros

Les obres d’asfaltatge de la totalitat del carrer de Sant Francesc, des de la plaça del Portal Nou fins a la cruïlla amb el carrer de Sant Antoni, ja tocant a la plaça de Sant Francesc, s’iniciaran aquest dilluns 17 de febrer. Els treballs comportaran el tall de trànsit d’aquesta via fins al divendres dia 21, data en la que es preveu la finalització de l’asfaltatge.

Les obres, amb una inversió de 45.000 euros, comportaran l’asfaltatge del que és, amb una longitud de gairebé 450 metres, un dels carrers més llargs del Centre Històric. A més, és un dels carrers que suporta un major volum de trànsit ja que comunica tot l’àmbit del Portal Nou amb les places del Carme i de Sant Francesc.

D’altra banda, per reduir la velocitat de circulació i ampliar la sensació d’amplitud de la plaça de la Fusta, en aquesta zona s’hi construirà un remuntable. A la vegada, el projecte també ha comportat la renovació de la xarxa de clavegueram al principi del carrer, en concret en els trams que van del Portal Nou al carrer de Sant Isidre, uns treballs que ja es van executar a finals de l’any passat. També l’any 2019, l’Ajuntament ja va efectuar obres de millora i reparació de voreres en aquest carrer.

VALLS · 13 DE FEBRER DE 2020