La Biblioteca Carles Cardó reobrirà el servei de préstec amb cita prèvia el proper dilluns 25 de maig

La Biblioteca Carles Cardó reobrirà el servei de préstec amb cita prèvia el proper dilluns 25 de maig

> Des d'aquest dijous 21 de maig ja es podran sol·licitar les reserves per assistir presencialment al servei de préstec bibliotecari

> Els espais de treball i estudi no seran encara operatius i romandran tancats al públic fins que ho permeti la normativa de desconfinament i fins que es puguin garantir totes les mesures d’higiene i seguretat tant pel personal com pels usuaris

> La Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat ha fixat consells i criteris per a la reobertura dels equipaments

La Biblioteca Carles Cardó obrirà les seves portes el proper dilluns 25 de maig, després d’haver hagut d’aturar els serveis durant les darreres setmanes fruit de la pandèmia pel Covid19 i del confinament decretat per evitar-ne la seva propagació. Ara, i coincidint amb el salt previst per dilluns vinent a la Fase 2 del desconfinament, la biblioteca reobrirà portes i ho farà, de moment, per prestar només el servei de préstec, pel que serà necessària la cita prèvia.

Per a sol·licitar la cita prèvia caldrà adreçar-se al telèfon de la biblioteca 977 636 012 o bé a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , en l’horari habitual de dilluns a divendres de 9.30 a 20h i dissabtes de 9:30 a 13h, mentre que les cites concertades es desenvoluparan en horari de matí, durant la setmana de 9.30 a 14.30h i els dissabtes fins a les 13h. Es prega que en la sol·licitud telefònica o telemàtica s’indiquin els documents, amb títol i autor, que es volen sol·licitar en préstec, per tal de poder preparar-los amb antelació a la data concertada.

Seguint les directius i recomanacions tècniques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, les diverses biblioteques públiques de Catalunya estan duent a terme, aquests dies, els treballs necessaris per adaptar els seus espais i serveis als requeriments recollits pel pla de desconfinament aprovat pel govern de l’Estat.

Per a accedir a l’equipament els usuaris, que seran atesos individualment, hauran de dur mascareta i respectar, en tot moment, la distància de seguretat amb la resta d’usuaris i personal.

Quins serveis poden dur a terme a la biblioteca?

· Servei de préstec i retorn de documents. S’estableix mitjançant el sistema de cita prèvia per evitar cues o aglomeracions. Els usuaris hauran de retornar els seus documents a través de la bústia de devolució, ubicada a la zona d’accés de l’equipament.

· Servei d’informació bibliogràfica, a través de telèfon i correu electrònic.

· Els usuaris no podran tenir accés en cap cas a la col·lecció general de documents de la biblioteca ni usar els espais de la biblioteca com a sala d’estudi, tampoc és permès l’ús dels ordinadors públics ni altres dispositius.

· Queden suspeses les activitats culturals i el servei de préstec interbibliotecari.

· Per tal de garantir la seguretat, i d’acord amb l’ordre ministerial, els documents retornats pels usuaris es posaran en quarantena durant un període mínim de 14 dies, passat aquest termini, el document tornarà a estar disponible per a ser prestat.

Horaris del servei bibliotecari

· Sol·licituds de cita prèvia: de dilluns a divendres 9.30 a 20 hores i dissabtes de 9:30 a 13 hores.

· Cites prèvies presencials: de dilluns a divendres de 9.30 a 14.30 hores i dissabtes de 9:30 a 13 hores.

La prioritat en la reobertura de la biblioteca és, en tot moment, que es faci garantint la seguretat de la ciutadania i dels treballadors en la prestació del servei bibliotecari.

VALLS · 20 DE MAIG DE 2020