L'edició del Barri en Flor d'enguany estarà dedicada a les Festes Decennals

L'edició del Barri en Flor d'enguany estarà dedicada a les Festes Decennals

> El concurs es celebrarà del 29 de juny al 2 d’agost i les inscripcions es podran realitzar a partir del 25 de maig

La dotzena edició del Barri en Flor de Valls tornarà a guarnir els carrers i comerços de la ciutat. La regidoria de Comerç i Turisme endega aquesta nova edició del “Barri en Flor – Concurs de Decoració Floral del Barri Antic”, de forma conjunta amb l’associació Comerç de Valls. El certamen es celebrarà del 29 de juny al 2 d’agost i les inscripcions es podran realitzar del 25 de maig al 19 de juny presencialment a l’Oficina de Turisme (carrer de la Cort, 3) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores o a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

En aquesta ocasió es proposa, com a novetat, una temàtica, concretament es vol dedicar el concurs a les Festes Decennals. Per aquest motiu, es recomanarà als participants que utilitzin amb les seves decoracions els colors blanc i vermell representatius de la ciutat, i el color blau lligat a les Decennals. Tots els participants rebran una flor de regal també de color blau per participar en la campanya, i obtindran un distintiu per penjar amb la seva decoració on s'incorpora el logotip de les Decennals.

El concurs celebra aquesta dotzena edició en un certamen obert a tots els veïns del Barri Antic i també, a tots els comerciants de la ciutat, que poden utilitzar plantes naturals, flors, decoració creativa i color en finestres, balcons, façanes, carrers, aparadors i espais interiors visibles des de la via pública.

En els seus dotze anys d’història, el Barri en Flor, el concurs floral de primavera i benvinguda de l’estiu al Barri Antic, ha aconseguit consolidar-se buscant la complicitat del teixit comercial, de la ciutadania i en moltes edicions també de les escoles.

El jurat el formen representants de l’Ajuntament de Valls, de Comerç de Valls, de l’Associació de Veïns del Barri Antic, una representació del món artístic i aquest any també algun membre de la Fundació Festes Decennals, que valoraren aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, l’ús de material reciclat, l’originalitat i el disseny de la composició.

Els premis per als participants individuals es divideix en les categories de Balcó Verd i Balcó Creatiu, amb tres premis per a cadascuna de les dues categories: 250 euros per al guanyador i 150 euros i 100 euros per al segon i tercer, respectivament. Per a comerços que decorin els seus aparadors, el concurs està dotat amb un primer premi de 250 euros, 150 per al segon i 100 per al tercer. A més, els comerciants opten a un premi especial de 100 euros per la utilització de material reciclat. També hi ha un premi de 200 euros a la comunitat de veïns o façana guarnida.

Per segon any el concurs s’ha estès a tot Valls i els comerciants de la ciutat han tingut la oportunitat de participar-hi en la categoria de millor carrer o col•lectiu associat, un guardó dotat amb 300 euros per al primer premi, 200 euros per al segon i 100 euros per al tercer.

>> Bases Concurs Barri en Flor 2020

>> Carta d'Adhesió Concurs

>> Butlleta Inscripció

 

VALLS · 21 DE MAIG DE 2020