L'Ajuntament convoca agents, institucions i grups polítics a la taula de reactivació econòmica

L'Ajuntament convoca agents, institucions i grups polítics a la taula de reactivació econòmica

> Aquest grup de treball debatrà propostes a implementar per fer front a les afectacions causades per la Covid-19 en els diferents sectors econòmics

Agents econòmics, institucions i grups polítics formen part de la taula de treball convocada per l'Ajuntament de Valls. Aquest grup de treball, que aquest dimecres ha celebrat la primera de les reunions, es crea amb l'objectiu de debatre les propostes i mesures a implementar per donar resposta a les afectacions que la crisi del Covid-19 pot generar en l'economia i l'ocupació. L'Ajuntament també ha convocat la Taula Social que precisament celebra aquest dijous la primera de les trobades.

La reunió de la Taula Econòmica, celebrada de manera telemàtica, va reunir dimecres a Carme Mansilla i Marta Cassany -directores respectivament dels Serveis Territorials a Tarragona d'Empresa i Coneixement d'una banda i de Treball i Afers Socials de l'altra-; Josep M. Rovira, president de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls; Robert Figueras, conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal; Raul Ferré, de l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial; Demetrio Lopez i Joan Canela, en representació de la Unió General de Treballadors i Comissions Obreres; Carme Sendra, president de Comerç de Valls; Joan Linares, gerent de la Cooperativa Agrícola; Isaac Rubió, del Gremi d'Electricistes; Joan Mira, de l'Associació de Restauradors; i Àgata Prats, gerent de l'Institut de Desenvolupament Local Vallsgenera. També formen part representants dels grups polítics municipals -Juan Felipe Martínez (PSC), Lourdes Quintero (CUP), M. José Ramirez (Ciutadans)-, així com els regidors Martí Barberà (Hisenda), Òscar Peris (Comerç i Turisme) i Rosa Rovira (Empresa i Ocupació), a més de l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, que va presidir la reunió de la Taula.

Les propostes que sorgeixin per part dels diferents representats de la Taula Econòmica es traslladaran al Consell Econòmic i Social per activar el seu impuls per part de les diferents administracions i agents. Aquest grup de treball centrarà les seves propostes en matèries tan diverses com la reactivació de l'activitat industrial, agrícola, comercial i de serveis, de prospecció empresarial, la innovació, la potenciació de nous canals informatius entre les administracions i els sectors econòmics, la formació professional i plans de foment de l'ocupació i lluita contra l'atur, entre d'altres mesures.

VALLS · 21 DE MAIG DE 2020