El Casal d'Estiu d'aquest any, dedicat a la Festa Major de Sant Joan

El Casal d'Estiu d'aquest any, dedicat a la Festa Major de Sant Joan

> L'Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela tornarà a gestionar el casal dirigit als infants entre 3 i 12 anys

>El casal es durà a terme seguint tots els protocols elaborats amb motiu de la Covid-19 a partir de les indicacions de la Direcció General de Joventut

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal que en aquesta edició proposa als nens i nenes descobrir el misteri de la Festa Major de Sant Joan a través de l’eix d’animació. Com que aquest any la festa major serà diferent, es treballaran varis aspectes relacionats per acabar descobrint el vertader motiu pel qual no s’ha pogut celebrar com és habitual. El Casal, gestionat per l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Valls i l’Associació Trèvol, és l’activitat infantil de referència per als mesos d’estiu i està obert a tots els infants entre 3 i 12 anys.

El casal, que es realitzarà a les instal·lacions de l'escola Baltasar Segú, tindrà lloc entre el 29 de juny i el 31 de juliol. El casal estarà obert de dilluns a divendres i per poder complir els protocols les entrades i sortides han de ser esglaonades, així l’horari dels petits (P3, P4 i P5) serà de 9 a 13:15 hores i el dels grans (1r-6è) de 9:15 a 13:30 hores. Per altra banda, els familiars o acompanyants dels infants no podran accedir al recinte de l'escola i durant l’espera a fora caldrà mantenir la distància de seguretat. Aquest any, per seguir les mesures sanitàries no es podrà oferir servei d'acollida.

El Casal d’estiu compta amb un projecte educatiu basat en el mètode escolta i inclou activitats molt diverses, com ara: tallers i manualitats, expressió corporal, tallers de música i dansa, jocs tradicionals, jocs d’aigua i un projecte setmanal. Aquest any, totes aquestes activitats, així com els espais on es duran a terme, s’han adaptat tenint en compte totes les mesures de seguretat i higiene indicades per la Direcció General de Joventut amb motiu de la Covid-19.

Els preus del Casal d’Estiu es mantenen respecta l’edició anterior. Així, el preu per una setmana és de 50€ i inclou activitats i assegurança. L’oferta de preus compta amb descomptes segons les setmanes d’inscripció. Així, les tarifes són: 2 setmanes, 95€; 3 setmanes, 135€; 4 setmanes, 170€; i 5 setmanes, 200€. També s’apliquen descomptes del 10% per a famílies nombroses i monoparentals a partir de les 3 setmanes.

Les inscripcions estan obertes fins el proper 24 de juny per a la 1a setmana del casal. Per a la resta de setmanes, estaran obertes fins al dimecres anterior a la setmana que es volen inscriure els infants. Les inscripcions s’han de realitzar en línia a través de la pàgina web del Casal d'Estiu, on els interessats també podran trobar més informació sobre el casal.

El dia 19 de juny a les 19.30 hores a Vallsgenera hi haurà una reunió informativa on també s’explicaran totes les mesures adoptades als protocols de seguretat i higiene marcats per la Covid-19. A partir de les 19 hores es podran fer inscripcions presencials.

VALLS · 5 DE JUNY DE 2020