Reserva gratuïta d'entrades pels cicles Juliol Circense i EnViu

Reserva gratuïta d'entrades pels cicles Juliol Circense i EnViu

> Les entrades es podran reservar a través de la plataforma on line Eventbrite, disponible les 24 hores del dia

> Enguany els dos cicles es realitzaran al claustre del Convent del Carme i seran les primeres propostes presencials en la represa de l'activitat cultural municipal

> Els actes es desenvoluparan seguint totes les mesures de protecció i seguretat per la Covid-19, amb un aforament de 200 persones per espectacle

Aquest proper dimecres 1 de juliol a partir de les 9 h del matí la Xarxa de Cultura de Valls activarà el sistema de reserva gratuïta d'entrades pels espectacles dels cicles Juliol Circense (del 14 al 16 de juliol) i EnVIu (del 21 al 24 de juliol). Enguany, en els dos casos, tindran com escenari el claustre del Convent del Carme, convertint-se en les primeres propostes presencials en la represa de l’activitat cultural municipal post Covid19.

La reserva gratuïta de les entrades es podrà fer mitjançant el portal de ticketing Eventbrite al web www.eventbrite.es i cada persona podrà reservar un màxim de 2 entrades. Es recomana utilitzar dispositius mòbils tant per a reservar com per mostrar l'entrada a l’accedir-hi.

Mesures de protecció i seguretat

Per donar compliment als protocols per la crisi sanitària de la Covid-19 i garantir la seguretat dels espectadors, artistes i personal, tots els espectacles al Convent del Carme comptaran amb diverses mesures de protecció, entre les que destaca la limitació de l’aforament a 200 persones per proposta, així com l’obligatorietat d’accedir-hi amb mascareta.

Tots els espectadors hauran de complir amb les següents mesures de protecció:

Serà obligatori portar mascareta per entrar al recinte

  • Caldrà mantenir les distàncies de seguretat d’1.5m en tot moment

  • Netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d'accedir a l'espai

  • Arribar amb suficient antelació, per evitar aglomeracions a l’entrada

  • Per a un bon control d'aforament l'accés estarà regulat mitjançant entrades gratuïtes

  • Caldrà utilitzar els dispositius mòbils per mostrar-les, evitant fer ús d'entrades en paper

  • Els lavabos d'aquest espai estaran temporalment fora de servei

Les propostes del Juliol Circense i l'EnVIU

La programació d'aquest any ha volgut apostar, amb més força que mai, pel segell de Territori Creatiu Vallenc, donant cobertura a un conjunt de propostes d'artistes i productores locals, en un moment especialment complicat per a la indústria cultural, i comptant amb la complicitat habitual de la DO Tarragona.

D'aquesta manera, en l'apartat musical, les cançons d'amor i nostàlgia dels vallencs La Tieta Clara ressonaran al Carme la nit del 21 de juliol en la que serà la presentació del seu nou treball Armilles i Tirants, una proposta inicialment integrada en la darrera programació dels Teatres de Valls, ajornada arran de la crisis del Covid19 i que tindrà ara lloc, de manera gratuïta, en el cicle EnViu d'enguany. Per aquelles persones que haguessin adquirit entrades per al concert al Teatre Principal es procedirà al reintegrament de les mateixes tan bon punt reobri el servei de taquilles al carrer Jaume Huguet.

La nit del 22 de juliol serà el torn d'Èric Vinaixa, en aquest cas presentat per la productora vallenca Batall, i que portarà a Valls un directe acústic carregat de bones vibracions, amb un repertori format per música pròpia i per versions de clàssics que han marcat la seva carrera musical (Rolling Stones, Beatles, Queen...). La proposta compatrà amb l'habitual interacció amb el públic, empatia i bon humor que caracteritza l'artista.

La tercera de les nits, la del 23 de juliol, tornarà a dur segell local, amb l'actuació i potent posada en escena del grup de versions Cool Fiction, que amb els seus temes de pop, rock, disco, funk, soul... faran gaudir al públic amb els millors èxits musicals de les darreres dècades. Ja per acabar, la nit del 24 de juliol la vallenca Mariona Escoda, acompanyada al piano per l'Andreu Dexeus, interpretarà temes clàssics i de musicals, carregats de sentiments i complicitat.

Una setmana abans, l'equipament patrimonial del Centre Històric haurà estat l'escenari de les propostes circenses, cogestionades amb la companyia vallenca Passabarret, i que s'iniciaran el dimarts 14 de juliol amb la Cia The Sullivan's i el seu espectacle Total Glamour, una proposta fresca, alegre i entretinguda, carregada de bona música i humor, i amb dos artistes amb llarga trajectòria a l'escena.

El dia següent, el 15 de juliol, Mortelo & Manzani presentaran Fili Busters, la seva nova i arriscada aventura, en un homenatge als temeraris. L'espectacle, una divertidíssima proposta de circ i pallasso, combinarà tècnica de funambulisme, equilibris i un aparell únic.

Ja per acabar, el dijous 16 de juliol la companyia Capicua portarà el seu espectacle Koseling. Cinc personatges insòlits conviuen en un carruatge multifuncional, on de la rutina se’n fa un joc, el caos pot convertir-se en una quotidianitat extraordinària, els records es gronxen al trapezi, les il·lusions s’enfilen al màstil i les experiències s’enreden a la corda doble. La proposta combina escenes plenes de circ, teatre, humor i màgia.

PROGRAMA

Dimarts 14 de juliol (22h) Convent del Carme

Cia The Sullivan's: Total Glamour

Juliol Circense

Dimecres 15 de juliol (22h) Convent del Carme

Mortelo & Manzani: Fili Busters

Juliol Circense

Dijous 16 de juliol (22h) Convent del Carme

Capicua: Koseling

Juliol Circense

Dimarts 21 de juliol (22h) Convent del Carme

La Tieta Clara: Armilles i Tirants

EnViu

Dimecres 22 de juliol (22h) Convent del Carme

Èric Vinaixa

EnViu

Dijous 23 de juliol (22h) Convent del Carme

Cool Fiction, Cover band

EnViu

Divendres 24 de juliol (22h) Convent del Carme

Mariona Escoda i Andreu Dexeus

EnViu

VALLS ·30 DE JUNY DE 2020