Els Teatres de Valls reprenen la programació escènica amb nova temporada i mesures de protecció per a una cultura segura

Els Teatres de Valls reprenen la programació escènica amb nova temporada i mesures de protecció per a una cultura segura

> Les noves propostes destaquen amb noms propis com Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Quim Masferrer o Joan Pera, retrobant gran part dels espectacles ajornats durant el confinament

> El Teatre Principal i el Centre Cultural implanten nombroses mesures de protecció en compliment de la normativa vigent i per tal de garantir la seguretat d’espectadors, personal i companyies actuants

> La venda d'abonaments s'inicia dilluns 14 de setembre, mentre que les entrades soltes ho faran el dijous 17 de setembre. La venda online estrena nova plataforma i es canalitzarà a través del web municipal www.valls.cat

Després d’uns mesos d’aturada amb motiu del confinament i de les restriccions derivades de la pandèmia del Covid19, els Teatres de Valls estan a punt per reobrir de nou al públic. Ho faran el proper 26 de setembre, quan el teló del Centre Cultural s'obri de bat a bat per acollir el muntatge «La dona del 600», amb el que es donarà el tret de sortida a una temporada que retroba la major part dels espectacles que ja havien estat programats la primavera passada i que es van haver d’ajornar fins a nova data degut al confinament.

Des de llavors, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Valls ha treballat intensament estudiant totes les mesures de protecció, normativa vigent i plans sectorials per tal de preparar-se per a una reobertura dels equipaments escènics aquesta mateixa tardor, apostant per una Cultura segura tot i les incerteses que planteja la situació actual, i amb un compromís clar envers les companyies, productores, artistes i sector cultural en general.

Així, de setembre a gener, als teatres vallencs es podrà gaudir de muntatges com «T’estimo si he begut» o «El pare de la núvia», i de noms propis com els de Quim Masferrer, El Petit de Cal Eril, Mercè Sampietro, Joan Pera o Àngels Gunyalons, que es barrejaran amb propostes creatives com les de la Companyia Projecte Ingenu o Els Pastorets Principals del Grup del Teatre Principal, tots ells dins del segell de Territori Creatiu Vallenc, així com amb els espectacles de titelles que integren el Festival Guant.

Represa de la programació escènica i abonaments

El Centre Cultural arrancarà temporada amb el primer títol de l'abonament: "La dona del 600" (26 de setembre), la proposta dirigida per Pere Riera i que durà a l'escenari actors com Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila i Pep Planas, en un espectacle sobre el mític vehicle a mig camí entre l'humor i la nostàlgia. Ja a l'octubre, Joan Pera aterrarà a Valls amb la comèdia "El pare de la núvia" (17 d'octubre), un còctel explosiu d'amor i embolics amb un repartiment de luxe, amb Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals, Marc Rius i Sergi Vallès. El tercer i últim títol de l'abonament de temporada l'integrarà la proposta "T'estimo si he begut" (14 de novembre), una comèdia musical a partir dels relats de l'Empar Moliner, produïda per Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre, i interpretada per David Bagés, Mamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Ernest Villegas.

El dimarts 29 de setembre l'escenari del Teatre Principal acollirà de nou el Premi BBVA de Teatre amb la Companyia Projecte Ingenu i el seu "Vaig ser Pròper o recordant la tempesta" de Marc Chornet, un muntatge sense paraules que tanca la trilogia shakespeariana explorada per la companyia.

Els dies 6, 7 i 8 de novembre serà el torn del Festival Guant, que, com ja és habitual, omplirà de titelles el Teatre Principal. Entre les propostes destaca "El lloc? de ser nosaltres" de Pep i Sira Aymerich, una producció de l'IF Barcelona - Biennal de teatre de figures de Catalunya, a partir de marionetes de fusta articulades.

Per la seva part, El Petit de Cal Eril omplirà de música el Teatre Principal diumenge 15 de novembre, un dels noms més inquiets de la música del país i que durà els espectadors a descobrir l'energia fosca. Dissabte 28 de novembre Quim Masferrer i el seu "Bona gent" faran gaudir vallencs i vallenques amb un espectacle ple de veritat i d'humor, segell propi i indiscutible de l'actor i presentador d'El Foraster. Un muntatge en què el públic n'és l'autèntic protagonista.

Ja per cloure la temporada, i dins del cicle nadalenc, el Grup del Teatre Principal tornarà a portar a escena el clàssic per excel·lència del Nadal a la ciutat, "Els Pastorets Principals de Valls" amb les aventures de Fredolic, Garrafó, Sulina i Mariana, entre àngels i dimonis. Serà els dies 26 i 27 de desembre i 1, 2, 3 i 6 de gener a les 18h, amb doble sessió nocturna a les 21h el dia 2 de gener. I per acabar l'any, i després de l'èxit de l'any passat, el GTP repeteix proposta pel Cap d'Any vallenc amb el cabaret musical "Un Cap d'Any a l'Infern" que enguany tindrà lloc els dies 30 i 31 de desembre a les 23h en un muntatge ple de novetats i sorpreses amb campanades, cotilló, raïm i copa de cava inclosos.

El Principal familiar i l'Escola de l'Espectador

A diferència d'altres equipaments escènics del territori, els Teatres de Valls inclouen la programació familiar en la represa de l'activitat teatral, en una aposta decidida per les propostes en família. Així, l'abonament familiar arrancarà amb "Laika" de Xirriquiteula (dissabte 3 d'octubre), l'aventura basada en la història del primer ésser viu a sortir a l'espai exterior. També dins l'abonament i en el marc del Festival Guant, l'estrena de "Fragile" de LaBú Teatre (dissabte 7 de novembre) explorarà la bellesa i el poder de la fragilitat. I per tancar el títol familiar, el Teatre Principal acollirà l'espectacle "El faune, el drac i el dimoni" (dissabte 21 de novembre) amb els vallencs Eudald Ferré i Gerard Mallorquí.

Completaran la programació familiar els espectacles de titelles i objectes "Mil bocins" de Zipit Company (dissabte 6 de novembre) i "Maüra, filla de la terra" de la Cia Sifó (diumenge 8 de novembre), una proposta inspirada en l'obra de Joan Miró i que conta l'origen del sol, la lluna i les estrelles. Completen les propostes del Festival Guant l'espectacle "Cocoué" de la Cia Petit Bonhom (diumenge 8 de novembre).

Dins de les activitats paral·leles al voltant de la programació estable dels Teatres de Valls s'han preparat tres propostes: l'exposició "Matito, l'alegria de viure sense fer res", que es podrà veure del 3 al 29 de novembre al vestíbul del Teatre Principal, el col·loqui post-funció amb la companyia d"El pare de la núvia", el dissabte 17 d'octubre, i la xerrada "Cultura vs Covid19" el dimarts 6 d'octubre a la cafeteria del Teatre Principal.

Aforaments, preus i horaris de venda d'entrades

Per tal de complir amb la normativa vigent i per garantir les distàncies de seguretat entre espectadors, tant el Centre Cultural com el Teatre Principal han reduït la seva capacitat en un 50%, essent l'aforament disponible de 398 i 141 espectadors respectivament. La venda d'entrades s'efectuarà mitjançant el sistema de seient alterns, és a dir, amb una localitat disponible de cada dues, i només es permetrà el reagrupament a la sala per nuclis familiars o de convivència en el cas dels espectacles familiars. En tots els espectacles es realitzarà, tant en la venda online com presencial, registre de dades dels usuaris, per tal de poder fer un seguiment en cas de possible contagi.

Pel que fa a la plataforma de venda, els Teatres de Valls canvien de sistema i a partir d'ara efectuaran la venda de localitats a través de CodeTickets, centralitzant l'accés al servei a través del web municipal www.valls.cat. D'acord amb la situació actual, es prega prioritzar sempre que sigui possible la compra a través de canals digitals, evitant així la presència física. De tota manera, l'espai de taquilles complirà també amb les pertinents mesures de protecció.

Els preus dels abonaments seran de 55€ (45€ per a tots els titulars del carnet gratuït d'Amics dels Teatres de Valls) i de 18€ en el cas dels familiars (12€ pels Amics dels Teatres). Per a aquelles persones que no disposin encara d'aquest carnet, poden realitzar-lo de manera gratuïta a les mateixes taquilles del Teatre Principal. A més, tots els titulars de l'abonament d'espectacles nocturns al Centre Cultural rebran com a obsequi, i per premiar la seva fidelitat en aquests moments difícils per la cultura, una mascareta logotipada amb la marca de CulturaValls, i que serà entregada en l'accés al primer espectacle de la temporada.

La venda d'abonaments iniciarà el dilluns 14 de setembre a les 10h, tant presencialment com online, i s'allargarà de manera intensiva en horari ampliat els dies 15 i 16 de setembre, de 12 a 14 i de 18 a 20h. Dijous 17 de setembre a les 10h serà el tret de sortida a la venda de les entrades soltes, també per tots els canals, i en el mateix horari intensiu fins al 26 del mateix mes, tots els dies menys diumenges. La resta de la temporada els horaris habituals de taquilla seran els dimecres no festius de 18 a 21h i els divendres no festius de 12 a 13.30h.

Mesures de protecció per a una Cultura segura

Els Teatres de Valls posen en marxa aquesta temporada diverses mesures de protecció per tal de garantir un desenvolupament segur de l'activitat teatral, tant per als espectadors com per al personal, artistes i companyies.

L'ús de mascareta serà obligatori en tot moment i en tots els espectacles. Els espectadors hauran d'aplicar-se gel hidroalcohòlic en el moment d'entrar al recinte i es demanarà evitar tocar els elements comuns en tot moment. També es prega als visitants que facin ús d'entrades en dispositius electrònics, evitant-ne l'ús en paper, així com que arribin amb suficient antelació als teatres per tal de fer un accés esglaonat, de la mateixa manera que es demanarà una sortida ordenada i progressiva de les sales, d'acord amb el personal dels teatres. A l'accés es farà control de temperatura.

> Compra online d'entrades i abonaments

 

VALLS · 7 DE SETEMBRE DE 2020

 

PROGRAMACIÓ TEATRES DE VALLS

Setembre 2020 – Gener 2020

LA CULTURA ÉS SEGURA

 

>> VENDA D’ABONAMENTS I ABONAMENTS FAMILIARS

Del dilluns 14 al dimecres 16 de setembre

De 12 a 14h i de 18 a 20h

Dilluns 14 la venda s’inicia a les 10h.

 

>> TOTES LES ENTRADES A LA VENDA

Dijous 17 de setembre. 10 h

 

>> Sistemes de venda de les entrades

web 24 hores www.valls.cat

Taquilles Teatre Principal

 

>> HORARIS TAQUILLES

Horari especial del divendres 18 al dissabte 26 de setembre, excepte diumenge

12 a 14 i 18 a 20 h

 

Horari habitual del 28 de setembre al 30 de desembre

Dimecres no festius: 18 a 21 h

Divendres no festius: 12 a 13.30 h

 

>> ABONAMENTS

3 ESPECTACLES AL CENTRE CULTURAL

Adquireix l’abonament de temporada i t’enduràs una mascareta de Cultura Valls, que s’entregarà al primer espectacle

ABONAMENT AMB EL CARNET AMICS DELS TEATRES = 45 €

T’estalvies de 9 a 15 €

ABONAMENT ESTÀNDARD= 55 €

T’estalvies d’11 a 17 €

 

>> ABONAMENTS FAMILIARS

3 espectacles familiars les tardes del dissabte

 

ABONAMENT AMB EL CARNET AMICS DELS TEATRES = 12 €

T’estalvies 6 €

 

ABONAMENT = 18 €

T’estalvies 6 €

 

PROMOCIÓ 3 X 30 X 3

Entrades a 3 € per als menors de 30 anys els 30 min abans de l’inici de cada espectacle a la taquilla de l’espai on es realitza

Una entrada per espectador

Vàlida en els espectacles assenyalats amb la Promoció

 

Dissabte 26 de setembre. 21 h. Centre Cultural Abonament

Teatre

LA DONA DEL 600, de Pere Riera

Protagonitzada per Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila i Pep Planas

Humor i nostàlgia a parts iguals

En Tomàs és vidu, té més de setanta anys i el metge l'obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol i passa les hores com qui compta estels a mitjanit. Un bon dia, la seva filla Montse li fa un regal inesperat: la maqueta d'un Seat 600.

Direcció: Pere Riera

Producció: Bitò i Minoria Absoluta

Copresentat amb Bitò

Promoció jove 3 x 30 x 30

Apropa Cultura

Promo 3

Preu: 22/24 €, 18/20 € Amics dels Teatres

 

Dimarts 29 de setembre. 21 h. Escenari Teatre Principal Territori Vallenc

Teatre sense paraules Premi BBVA

COMPANYIA PROJECTE INGENU

VAIG SER PRÒSPER O RECORDANT LA TEMPESTA, de March Chornet

De què estan fets els records

L’última gran obra de Shakespeare, La Tempesta, serveix com a punt de partida per a una exploració de la naturalesa de la senectud humana. Després de Hamlet i Romeu i Julieta, la companyia tanca la trilogia shakespeariana endinsant-se de ple en un teatre físic, poètic, a voltes abstracte, a voltes terrenal.

Intèrprets: Toni Guillemat, Cristina López, Neus Pàmies, Martí Salvat, Víctor Rodrigo, Rosa Serra, Xavier Torra

Copresentat amb la Fundació Antigues Caixes Catalanes

Promoció jove 3 x 30 x 30

Apropa Cultura

Promo 3

Preu: 15 €

Promoció especial per als titulars del carnet Amics dels Teatres: gratuït prèvia recollida d’entrada

 

Dissabte 17 d’octubre. 21 h · Centre Cultural Abonament

Teatre

Joan Pera és EL PARE DE LA NÚVIA

Una comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt

Còctel explosiu d’amor i embolics

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi que és la nineta dels ulls del Francesc Ramon, el gendre ideal. Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, descobreix que la mare del futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir el Bernat, nou mesos després de l’última infidelitat. I si resulta que els nuvis són també germans?

Direcció: Joel Joan

Protagonitzada per: Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals, Marc Rius i Sergi Vallès

Producció: Focus i Verteatro

Copresentat amb Focus

Preu: 22/24 €, Amics dels Teatres:18/20 €

Promocions: Promo jove 3x30x30, Apropa Cultura, Promo3

 

Divendres 6 de novembre. 21 h · Teatre Principal

Titelles / Festival Guant

EL LLOC? DE SER NOSALTRES de Pep i Sira Aymerich

Aymerich construeix en fusta la rèplica exacta del seu cos i el de la seva filla Sira, en forma de marionetes de fusta articulades. Combinant la dansa, la música, el moviment i la performance, aquesta nova proposta modela la matèria i dialoga amb la relació entre dos cossos. Una experiència que posa en relleu la qualitat gregària de l’espècie humana.

Idea, creació i interpretació: Pep i Sira Aymerich

Producció: IF Barcelona – Biennal de teatre de figures de Catalunya

Preu: 15 € / 12 € Amics dels Teatres / 8€ menors de 12 anys

Promocions: jove 3 x 30 x 30, Apropa Cultura, Promo 3

 

Dissabte 14 de novembre a les 21 h · Centre Cultural Abonament

Teatre

Dagoll Dagom, la Brutal i T de Teatre presenten: T’ESTIMO SI HE BEGUT

Una comèdia musical a partir de relats d’Empar Moliner

Un espectacle de cançons a partir dels relats de l’autora, adaptats al teatre per ella mateixa. Històries esbojarrades i contradictòries que fascinen per la seva singularitat, protagonitzades per uns personatges no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics.

Autoria: Empar Moliner

Direcció: David Selvas

Protagonitzada per: David Bagés, Mamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Ernest Villegas

Producció: Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre

Edat recomanada: a partir de 14 anys

Copresentat amb Misògines S.A.

Preu: 22/24 €, Amics dels Teatres 18/20 €

Promocions: Promo jove 3x30x30, Apropa Cultura, Promo3, Escola de l'espectador

 

Diumenge 15 de novembre. 18 h. Teatre Principal

Música

EL PETIT DE CAL ERIL

ENERGIA FOSCA

10 anys amb un dels noms inquiets de la música del país

L’expansió accelerada de l’univers no s’explica sense la presència d’una misteriosa energia fosca, que s’intueix que ha d’existir però que ningú no ha pogut percebre mai. Un nou recull de cançons que travessen el cosmos per generar al seu voltant una força gravitacional imparable.

Copresentat amb Bankrobber

Apropa Cultura

Promo 3

Preu: 15 € / 12 € Amics dels Teatres

 

Dissabte 28 de novembre. 21 h. Centre Cultural.

Teatre

QUIM MASFERRER

BONA GENT

Un espectacle ple de veritat

Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors... però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic. Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer-li un homenatge en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència.

Copresentat amb Teatre de Guerrilla

Preu: 18 € / 15 € Amics dels Teatres / 9 € majors de 65 anys

 

26 i 27 de desembre i 1, 2, 3 i 6 de gener a les 18 h Teatre Principal (el dia 2 també sessió a les 21 h)

ELS PASTORETS PRINCIPALS DE VALLS Territori Vallenc

Grup del Teatre Principal

Un any més els Pastorets Principals de Valls tornen a l'escenari. Un 2020 marcat per la COVID-19 i el confinament no deixarà indiferent als pastorets protagonistes, Garrafó i Fredolic, i les seves parelles Mariana i Sulina, que conduiran el muntatge entre escenes bíbliques i d'altres de còmiques, ben salpebrades de cançons interpretades amb orquestrina en directe. Hi trobarem referències sobre l'actualitat política i la vida local. Tot plegat amb la participació de més de 80 persones entre actrius i actors, músics, personal tècnic i de suport. Un espectacle per a públic familiar, pensat perquè tothom pugui gaudir-ne.

Preu: 8,5 €

 

Dimecres 30 i dijous 31 de desembre. 23h. Teatre Principal Territori Vallenc

Teatre

UN CAP D’ANY A L’INFERN

GRUP DEL TEATRE PRINCIPAL

Les portes de l'Infern s'obren de nou per acomiadar un any difícil i donar la benvinguda al 2021 amb molta música, festa i cabaret. Després de l'èxit de l'any passat, torna, enguany amb doble funció, aquest espectacle de varietats renovat amb nous números, sorpreses i tocs d'humor. Al punt de la mitjanit, els espectadors rebran el cotilló i el raïm per celebrar, com és tradició, les 12 campanades. El que passa a l'Infern, es queda a l'Infern.

Preu: 25 € (entrada, cotilló, raïm i copa de cava)

Copresentat amb Grup del Teatre Principal

 

EL PRINCIPAL FAMILIAR

 

Dissabte 3 d’octubre. 18 h. Teatre Principal Abonament Familiar

Teatre

Xirriquiteula

LAIKA

3, 2, 1: enlairament! Basat en fets reals, l’espectacle imagina com va ser el periple del primer ésser viu que va sortir a l’espai exterior dins del coet Sputnik 2 per orbitar al voltant del planeta Terra. Un conte ple d’aventures, persecucions, peripècies i viatges espacials.

Premi BBVA de Teatre 2019

Premi millor autoria i direcció Feten 2019

Premi de la crítica millor espectacle de Teatre Familiar 2018

Copresentat amb Xirriquiteula Teatre

Recomanat des dels 5 anys

Preu: 8 € / 6 € Amics dels Teatres

Apropa Cultura

 

Divendres 6 de novembre. 18:30h . Teatre Principal

Titelles / Guant

Zipit Company

MIL BOCINS

Espectacle inaugural del 16è Guant

Heu sentit mai que alguna cosa s’ha trencat dins vostre? Hi ha un lloc on fa tant que no plou, que la terra es trenca en mil bocins. Aquí viuen una nena i la seva àvia, tenint cura de cada gota d’aigua que surt per l’aixeta. Tot jugant, la nena trenca per equivocació la canonada, deixant-les sense l’aigua que necessiten per viure. La nena se sent tan malament per l’error comès que es trenca en mil bocins, com la terra.

Copresentat amb Zipit Company

Recomanat des dels 5 anys

Preu: 8€ / 6€ Amics dels Teatres

promoció: Apropa Cultura

 

Dissabte 7 de novembre a les 18 h · Teatre Principal Abonament Familiar

Titelles / Guant

LaBú Teatre

FRAGILE

La fragilitat també pot ser bella i poderosa. LaBú Teatre us convida a sentir, a emocionar-vos, a perdre-us… A través del moviment, dos actors creen quadres visuals suspesos en un espai indefinit i vulnerable. Una reflexió, des d’una mirada poètica, de la fragilitat humana. A on anem quan caiem de la corda fluixa de la vida, com és aquesta fragilitat dins nostre?

Copresentat amb LaBú Teatre

Estrena

Recomanat des dels 5 anys

Preu: 8 € / 6 € Amics dels Teatres

promoció: Apropa Cultura

 

Diumenge 8 de novembre. 11:30 h · Escenari Teatre Principal

Titelles / Guant

Cia Sifó

MAÜRA, FILLA DE LA TERRA

Encara que sembli mentida la literatura neix per explicar el món. Maüra, filla de la terra conta d’on va sorgir el sol, la lluna i les estrelles, inspirada en l’obra de Joan Miró. Conta que, fa molts i molts anys, el cel i la terra estaven enganxats, que Maüra es va posar a moldre sense adonar-se que picava el cel amb el morter i sense fer cas a la papallona, l’oreneta i l’àguila que l’avisaven i que... Voleu saber-ho? Us hi esperem!

Copresentat amb Cia Sifó

Recomanat des dels 2 anys

Preu: 8 € / 6 € Amics dels Teatres

Promoció: Apropa Cultura

 

Diumenge 8 de novembre. 18 h · Teatre Principal

Titelles / Guant

Cia. Petit Bonhom

COCOUÉ

Dins la foscor algú va començar a cantar i s’encengué una espurna i amb els trossos d’un paisatge va construir un ninot. Cocoué desperta per primera vegada i els seus peus comencen a caminar. A cada passa que fa un nou món es dibuixa. Un viatge que el portarà a conèixer curiosos personatges amb qui experimentarà emocions i sentiments fins ara desconeguts

Copresentat amb Cia Petit Bonhom

Recomanat des dels 4 anys

Preu: 8 € / 6 € Amics dels Teatres

Promoció: Apropa Cultura

 

Dissabte 21 de novembre. 18 h. Teatre Principal Abonament Familiar Territori Vallenc

Teatre i Música

Eudald Ferré i Gerard Mallorquí

EL FAUNE, EL DRAC I EL DIMONI

Un calderer ambulant ven per fires amb el seu ajudant. Per tenir clientela explica les aventures de diversos personatges. Li agrada xerrar i de seguida els contes que explica van a parar al món màgic i misteriós. Les històries tenen a veure amb les peripècies estranyes en què ells diuen que s’han trobat

Copresentat amb Cia. Eudald Ferré

Recomanat des dels 4 anys

Preu: 8 € / 6 € Amics dels Teatres

Apropa Cultura

 

SERVEI EDUCATIU

Per als centres d’ensenyament

 

Dimarts 3 i dimecres 4 de novembre

Teatre Principal / Guant

Visites teatralitzades a l’exposició MATITO, l'alegria de viure sense fer res!

Adreçat a educació infantil

Matito un personatge viu i rítmic, alegre i juganer, i que té un únic objectiu a la vida: no fer res. El seu lema de vida és el seu rebuig a la societat que li ha tocat viure. Una oportunitat per conèixer de prop aquest personatge que viu en l’imaginari de la cultura mediterrània, i més concretament, en les comarques del Camp de Tarragona.

Reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 977636003

 

Dijous 5 de novembre 9:30 / 11 h

Teatre Principal / Titelles / Guant

ANIMAMUNDI TEATRE: AMÀLIA I LES OMBRES LUNARS

Adreçat a les llars d'infants i educació infantil

El món de l’Amàlia és ple de llum i colors... però també hi ha un núvol que apareix quan menys t’ho esperes. És tan gran i tan fosc que pot tapar fins i tot la llum del Sol. L’Amàlia vol desfer-se’n, ja en té prou! Però sense el núvol el món ja no serà el mateix. Tot comença a funcionar malament, molt malament... Només la Lluna brilla enmig de tanta foscor. Qui podrà ajudar l’Amàlia a posar en ordre el món abans que no sigui massa tard?

Copresentat amb Imaginautes Serveis Culturals

Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

977229930 / 639727920

 

Divendres 6 de novembre. 11 h

Teatre Principal / Guant

EL LLOC? DE SER NOSALTRES de Pep i Sira Aymerich

Adreçat a alumnes de secundària

Vegeu contingut en la pàgina anterior

Reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 977636003

 

ESCOLA DE L’ESPECTADOR

Cicle d’activitats a l’entorn de la programació estable dels #teatresdevalls

 

EXPOSICIÓ

Del 3 al 29 de novembre

Vestíbul Teatre Principal

Matito, l’alegria de viure sense fer res!

Vegeu contingut a Servei Educatiu

 

Col·loqui Cultura vs Covid19

Presentació del llibre d’Empar Moliner

 

MESURES DE SEGURETAT

- És obligatori l’ús de la mascareta

- Mantingueu les distàncies de seguretat en tot moment

- Netegeu-vos les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir al teatre

- Utilitzeu els vostres dispositius mòbils, evitant fer ús de les entrades en paper