La Biblioteca Carles Cardó inicia un cicle trimestral de contacontes familiars

La Biblioteca Carles Cardó inicia un cicle trimestral de contacontes familiars

> La primera sessió té lloc demà dijous a les 17.30h amb el contacontes «Arzabastayan», de Ruskus Patruskus. El conjunt de propostes s’estendran fins al mes de desembre

La Biblioteca Carles Cardó va ampliar, aquest passat dilluns, els seus horaris d’obertura al públic, tot seguint les pautes i mesures de seguretat dels plans i protocols antiCovid. Entre els serveis que presta l’equipament hi figuren els espais d’estudi i consulta a sala, el préstec i els ordinadors públics (tot ells amb cita prèvia).

Ara, i reprenent també les activitats culturals, la biblioteca inicia un cicle de contacontes familiars, emmarcat en la iniciativa «El conte dels dijous», i per tal de recuperar la dinamització del públic infantil, juntament amb el préstec dels llibres de la secció.

Programació de contacontes a la Biblioteca

Octubre

Arzabastayan

Ruskus Patruskus

Dijous 8 d’octubre, 17.30h

Arzabastayan és una paraula màgica antiga i misteriosa amb la qual Ruskus Patruskus vol obrir la porta del Regne de l’Abracadabra.

Un castanyada de por

Joan de Boer

Dijous 22 d’octubre, 17.30h

Arriba la castanyada i omplirem la sala de contes de por: contes de fantasmes, monstres, esperits i bruixes! Això sí, contes de por que fan riure. T´atreveixes a venir?

Novembre

Bibliòfilus

Ruskus Patruskus

Dijous 5 de novembre, 17.30h

De la mà de Ruskus Patruskus, els infants descobriran la fantasia dels contes, la intriga de les novel·les de misteri i la màgia que s’amaga dins els vells llibres d’encanteris.

La mainadera màgica

Teatrem Produccions Teatrals

Dijous 19 de novembre, 17.30h

«La mainadera màgica» és un conte musical inspirat en la historia de la Mary Poppins, una jove mainadera molt dolça i il·lusionadora, la que tots els nens somnien tenir: és perfecta

Desembre

El follet pastisser

Eva Gonzàlez

Dijous 3 de desembre, 17.30h

Eva González ens explicarà un conte dolç d’un follet que fa els pastissos més bons del món, de la nena Mandarina i de la seva àvia. Tot seguit realitzarem un taller de màscares dels personatges del conte.

Un Nadal ple de contes

Joan de Boer

Dijous 17 de desembre, 17.30h

Prepareu-vos per viure el Nadal més emocionant de la vostra vida. En Joan ens presentarà el seu conte «Els Reis d’Orient i el misteri del camell perdut» i un munt de contes nadalencs més. I en acabar, representarem uns pastorets! També llegirem el verset de Nadal... i moltes sorpreses més.

Reserves prèvies i mesures de protecció

L’accés a les activitats, que serà gratuït, es desenvoluparà pel carrer Sant Pere. Per a assistir-hi caldrà realitzar cita prèvia presencialment o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 636 012, així com emplenar una declaració responsable. En l’accés a la Sala d’actes es realitzarà control de temperatura als assistents i caldrà dur mascareta i aplicar-se gel hidroalcohòlic.

VALLS · 7 D'OCTUBRE DE 2020