L'Ajuntament de Valls promociona el comerç del Barri Antic amb una subvenció per al lloguer de noves empreses

L'Ajuntament de Valls promociona el comerç del Barri Antic amb una subvenció per al lloguer de noves empreses

L'Ajuntament de Valls, a través de la regidoria de Comerç i Turisme, ha obert la convocatòria d'ajuts destinats al comerç del Barri Antic. Concretament, es tracta d’una subvenció per al lloguer en la implantació de noves empreses. La subvenció, que pretén incentivar el comerç en aquesta zona de la ciutat, es pot sol·licitar fins el dia 29 d’octubre.

Els ajuts de lloguer per a noves empreses al Barri Antic són uns ajuts destinats a afavorir la implantació de nous establiments, o el trasllat dels ja existents, en locals llogats amb aquesta finalitat dins l'àmbit del Barri Antic, mitjançant un ajut equivalent a les despeses de lloguer per un període de tres mesos contigus, amb un màxim de 1.000 euros.

Aquests ajuts els pot sol·licitar qualsevol persona física o jurídica, que sigui titular de contracte de lloguer de negoci o establiment comercial dins l'àmbit del Barri Antic, sempre i quan estigui al corrent del pagament del lloguer del local objecte de la subvenció i que l'establiment porti funcionant continuadament un mínim de tres mesos immediatament previs a l'atorgament de la subvenció i un màxim de cinc anys.

> Més informació

VALLS · 7 D'OCTUBRE DE 2020