Tornen a Valls les sessions del programa d’inclusió social de la Fundació Barça

Tornen a Valls les sessions del programa d’inclusió social de la Fundació Barça

A partir del proper 20 d’octubre, infants i joves de Valls podran gaudir una temporada més del programa de la Fundació Barça, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls i de la Diputació de Tarragona, i que treballa la inclusió social mitjançant la pràctica de l’activitat física i l’esport, en noies i nois de 12 a 16 anys.

El nombre total de places de què disposa aquest any l’activitat és de 20. Cal tenir en compte que les mesures d’aforament i seguretat anticovid han fet reduir el nombre de participants per cada sessió.

La franja d’edats dels participants, és de 12 a 16 anys, sent tant nois com noies els joves i adolescents que poden participar. El programa es realitzarà a partir del 20 d’octubre, els dimarts i dijous de 17 a 19 h a l’Institut Jaume Huguet de Valls. Cada sessió comptarà amb dos grups de 10 participants cadascun distribuïts per edats, fet que permetrà mantenir les distàncies de seguretat i fer l’activitat de manera segura.

El dimarts 13 d’octubre de 17.00 a 19.00 hores al mateix Institut Jaume Huguet, es realitzaran les preinscripcions. Per a qualsevol dubte es poden posar-se en contacte per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

VALLS · 13 D'OCTUBRE DE 2020