Mesures de seguretat al cementiri de Valls per Tot Sants amb motiu de la Covid-19

Mesures de seguretat al cementiri de Valls per Tot Sants amb motiu de la Covid-19

L’Ajuntament de Valls ha establert les diferents mesures de prevenció per la Covid-19 que s’aplicaran al cementiri municipal durant les dates properes a Tot Sants per tal de garantir la seguretat de les persones que aquests dies visiten el lloc. El cementiri amplia els horaris i així, els dies 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre, l’horari d’obertura serà de 8h a 18h de forma interrompuda.

En aquest sentit, s’han establert els recorreguts, fixant l’entrada pel punt habitual d’accés des de la plaça del Cementiri, mentre que la sortida s’haurà d’efectuar per la porta lateral que dona a la carretera del Pla. A la vegada, es delimitaran els recorreguts de manera que el flux d’entrada es dirigeixi vers els dos laterals en l’accés al cementiri. En cadascun d’aquests dos accessos s'instal·laran respectivament un punt d’higiene, activat a pedal, per al proveïment de gel hidroalcohòlic.

L’Ajuntament ha preparat el dispositiu per incrementar el servei de neteja i, a la vegada, ha reforçat la presència de la Policia Local i dels Serveis Municipals de Manteniment. Es recorda també que és obligatori l’ús de la mascareta a tots els assistents, exceptuant només les persones amb problemes de salut.

Aquest any s'anul·la l’acte religiós que habitualment acompanya la diada.

VALLS · 20 D'OCTUBRE DE 2020