Noves afectacions als Teatres de Valls per la prórroga de les restriccions en activitats culturals

Noves afectacions als Teatres de Valls per la prórroga de les restriccions en activitats culturals

> El Procicat allarga 10 dies més les restriccions aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la segona onada de la Covid19

> La Xarxa de Cultura treballa per a reprogramar tots els espectacles. Les entrades ja adquirides seran vàlides per a les noves representacions

> El Museu de Valls roman obert amb un aforament del 30% i la Biblioteca Carles Cardó manté el servei de préstec amb cita prèvia

L’activitat escènica i cultural de Valls es veurà de nou afectada, durant els propers deu dies, per la pròrroga de les restriccions aprovada pel Procicat a petició del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i que paralitzen l'activitat cultural arreu del país. Així, i durant els següents deu dies, els Teatres de Valls seguiran tancats al públic.

Espectacles ajornats
Els espectacles afectats durant aquests deu dies són «T’estimo si he begut» de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre, previst pel dissabte 14 de novembre al Centre Cultural; el concert musical d’El Petit de Cal Eril al Teatre Principal el 15 de novembre i l’espectacle familiar «El faune, el drac i el dimoni» d’Eudald Ferré i Gerard Mallorquí, previst pel dissabte 21 de novembre a la tarda al Teatre Principal.

La Xarxa de Cultura de Valls està treballant en la reprogramació de tots els espectacles que s’han hagut d’ajornar d’aquest mes de novembre. Quan la situació sanitària ho permeti i s’aixequin les restriccions per part del Govern, l’organització comunicarà les noves dates en què es podrà gaudir dels espectacles afectats. Tots els espectadors que ja hagin adquirit entrades per aquests espectacles en la programació del segon semestre podran fer ús de les mateixes localitats, que seran vàlides per la nova data.

Per a qualsevol dubte, consulta o retorn caldrà adreçar-se, com és habitual, al servei de taquilles del teatres al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 636 003.

Museu de Valls i Biblioteca Carles Cardó
Pel que fa a la resta d'equipaments culturals, el Museu de Valls romandrà obert en el seu horari habitual (de dimarts a dissabte d'11 a 14h i de 17 a 20h, i diumenges d'11 a 14h), amb una limitació d'aforament del 33% i sense acollir actes culturals amb assistència de públic. En aquest sentit continua oberta fins el 29 de novembre l'exposició «CovidArt», en la qual onze artistes de la nostra ciutat reflexionen sobre la pandèmia que estem vivint. Així mateix també es pot veure al museu l'exposició «Gonzalo Lindin. Paisatges retrobats», que fa referència aquest artista tarragoní, que va dedicar bona part de la seva trajectòria artística a pintar el Montsant.

La Biblioteca Carles Cardó segueix amb el servei de préstec amb cita prèvia, per a la recollida i lliurament de documents reservats. Per a reservar aquest servei caldrà adreçar-se per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 636 012, de dilluns a divendres de 9.30 a 20h i els dissabtes de 10 a 13h.

VALLS · 12 DE NOVEMBRE DE 2020