Miki Núñez, Doctor Prats i les orquestres Diversiones i Nova Blanes i l'Ajuntament de Valls lliuren 2.043 euros a la Fundació La Marató

Miki Núñez, Doctor Prats i les orquestres Diversiones i Nova Blanes i l'Ajuntament de Valls lliuren 2.043 euros a la Fundació La Marató

> Per la Fira de Santa Úrsula tots els concerts de pagament van tenir caràcter benèfic

> Valls vol continuar sent una ciutat solidària amb la Marató

Les aliances travades entre l’Ajuntament de Valls i els artistes participants en la Fira de Santa Úrsula han permès realitzar donatius per valor de 2.043 € a la Fundació La Marató de TV3, dedicada enguany a la lluita per la Covid-19. El consistori, d’acord amb els artistes Miki Núñez, Doctor Prats i les orquestres Diversiones i Nova Blanes, va consensuar que els ingressos nets que es derivessin de la venda de localitats, un cop pagades les despeses, l’impost de l’iva, la gestió de taquilles i la Societat General d’Autors d’España, es dedicarien a combatre la pandèmia actual. La iniciativa ha estat possible també gràcies a la cooperació de les empreses de management Èxits, Produccions Submarines i Zucar Event, que van facilitar i agilitzar les gestions administratives entre la corporació municipal i els artistes.

L’Alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha manifestat que «estem molt contents que el món de la cultura i de l’espectacle continuïn mostrant la seva solidaritat en aquesta causa que ens afecta a tots com a comunitat». Farré també ha volgut agrair que «malgrat que enguany tots els processos d’organització de les activitats culturals s’han hagut d’adaptar, escurçant en molts casos el temps disponible per preparar-los, la Fira de Santa Úrsula ha pogut mostrar també aquest vessant de suport als altres concretant-lo en la cooperació amb la 29a edició del programa solidari de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals». La Marató tindrà lloc aquest diumenge 20 de desembre.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Marc Ayala, ha explicat que «en conèixer que una gran font d’ingressos per al marcador com són els centenars d’activitats populars que s’organitzen arreu del territori, podia veure’s afectada en funció de la normativa vigent del moment, artistes, empreses de management i ajuntament vam optar per contribuir a la reformulació d’actes com els concerts per adaptar-los a la situació del 2020». Ayala ha posat en valor que «davant la situació excepcional i d’emergència que vivim com a país, la Marató ha fet un sobreesforç enorme, i la ciutat de Valls, junt amb els artistes actuants, no podia deixar d’estar interpel·lada per sumar els seus granets de sorra».

VALLS · 17 DE DESEMBRE DE 2020