El Grup de Teatre Principal, preparat per rebre el 2021 amb música, humor i cabaret

El Grup de Teatre Principal, preparat per rebre el 2021 amb música, humor i cabaret

> Les dues sessions de “Un Cap d’Any a l’Infern” es troben a punt d’exhaurir la totalitat de les entrades

> L’espectacle s’ha avançat a les 20h per tal de complir amb les restriccions del toc de queda nocturn i celebrarà unes “falses campanades”

> El cabaret narra, en clau d’humor, quin és l’origen de la pandèmia del Covid19 i es convertirà en una gran sàtira d’aquest 2020

> Una vintena d’actors i actrius han treballat com a grup bombolla i donen vida a l’Infern més esbojarrat i pandèmic de tots els temps

Quan només falten unes hores per acomiadar un 2020 del tot nefast, el Grup del Teatre Principal ja ho té tot a punt per obrir de nou les portes de l’Infern més pandèmic de tots els temps. I ho farà amb molta música i molt d’humor, després que les darreres restriccions del Govern no hagin afectat els actes culturals en viu, desenvolupats sempre amb totes les mesures.

Un Cap d’Any a l’Infern” explicarà aquest any l’origen de la pandèmia del Covid19 amb tot de sàtira i humor, convertint l’avern en un gran laboratori on s’ha engendrat el virus. Des d’aquí, l’entitat pretén fer oblidar al públic, ni que només sigui per una estona, aquest darrer any, tot rient d’uns mesos farcits de fatídiques notícies.

L’espectacle inclou nombrosos temes musicals, coreografiats o bé cantats en viu, i alterna música i humor amb diversos monòlegs i escenes teatrals, amb un alt component satíric.

Ja fa mesos, el GTP Valls va acordar modificar els horaris de representació de les dues funcions del 30 i 31 de desembre, que s’han avançat per tal d’adaptar-se al toc de queda nocturn. Així, les portes de la sala del Teatre Principal obriran puntuals a les 19.30h amb una prèvia musical de l’espectacle, un show que començarà a les 20h del vespre i que celebrarà unes “falses campanades” a les 21h en punt. La finalització del mateix està prevista per les 21.30h.

Com ja ha succeït en “Els Pastorets Principals de Valls”, els actors i actrius d”Un Cap d’Any a l’Infern” han treballat en un grup bombolla propi, amb el que han assajat intensament durant les darreres setmanes, seguint tots els protocols anti-Covid. Els darrers tancaments de teatres i suspensió d’assajos han alterat notablement un calendari d’assajos que s’ha vist afectat de ple.

L’espectacle es desenvoluparà seguint les diverses normes de protecció indicades pel públic per a una Cultura segura: mascareta obligatòria, gel hidroalcohòlic, públic assegut i seients alterns i accessos esglaonats. En aquest sentit es demana arribar amb antelació al teatre, que obrirà portes 30 minuts abans, i fer ús d’entrades en dispositius mòbils. Per tal d’extremar les mesures de seguretat, aquest any s’ha eliminat el raïm i el cava, però si que es farà entrega del pertinent cotilló.

L’espectacle es troba a punt d’exhaurir la totalitat d’entrades pels dies 30 i 31 de desembre, en un aforament que ha estat reduït al 50%. L’entitat fa una crida a assistir al muntatge reivindicant-lo com una de les poques propostes d’enguany per celebrar l’arribada del 2021 a Valls.

> Reservar entrades