Es reprenen les competicions esportives de totes les categories, amb restriccions de públic

Es reprenen les competicions esportives de totes les categories, amb restriccions de públic

> La tornada de les competicions serà aquest cap de setmana, dissabte 20 i diumenge 21 de març

Aquest cap de setmana es reprenen les competicions esportives tot i que amb restriccions de públic i altres mesures anti Covid. El passat dimecres es va realitzar una reunió online entre el Patronat d’Esports i les entitats esportives que competeixen a les instal·lacions municipals per establir els protocols de la represa de les competicions. A la reunió, presidida pel regidor d’Esports Enric Garcia, es van establir les bases per la tornada de les competicions d’acord a les mesures del Departament de Salut, vigents des del 15 de març, i la resta de normativa d’aplicació.

Així doncs, es reprenen totes les competicions esportives i en totes elles hi podrà haver presència de públic. Això inclou la Unió Esportiva Valls de 3a divisió, que juga el proper diumenge 21 de març a l’estadi del Vilar, o l’equip masculí EBA del Club Bàsquet Valls. S’ha establert que l’aforament de les instal·lacions esportives és del 50% als camps de futbol a l’aire lliure i del 30% a les pistes i pavellons coberts. D’aquesta manera, al camp de futbol del Vilar hi podran accedir 270 persones, al pavelló Joana Ballart 200, al pavelló Xavier Tondo 93 i a la pista del Vilar 53.

Pel que fa a l’entrada i la sortida de les instal·lacions esportives, així com la circulació per les mateixes, es realitzarà d’acord amb el protocol de cada instal·lació. El control d’accés anirà a càrrec de les mateixes entitats esportives a l’entrada de cada instal·lació. Per garantir la traçabilitat, es prendran les dades de totes les persones abans d’entrar a la instal·lació. Es disposarà de gel hidroalcohòlic i, si es creu convenient, es podrà prendre la temperatura dels assistents abans d’accedir. L’ús de la mascareta serà obligatori a les instal·lacions esportives.

Els seients estaran preassignats i el públic haurà de seure ens els seients marcats amb punts, que estan distribuïts a una distància mínima d’1,5 m l’un de l’altre. Es recomana a les persones que vulguin assistir a esdeveniments esportius que segueixin totes les recomanacions i que vagin a les instal·lacions amb antelació per tal d’evitar aglomeracions. Les restriccions també afecten a la pràctica esportiva de les entitats, que podran fer un ús restringit dels mateixos.

VALLS · 18 DE MARÇ DE 2021