La Biblioteca Carles Cardó oferirà una sessió de contacontes amb "Bibliòfilus"

La Biblioteca Carles Cardó oferirà una sessió de contacontes amb "Bibliòfilus"

La Biblioteca Carles Cardó ha organitzat una nova sessió de contacontes, aquest cop Ruskus Patruskus serà l'encarregat d'explicar la història de Bibliòfilus, que ens portarà a l’amor pels llibres i la lectura. Els infants descobriran la fantasia dels contes, la intriga de les novel·les de misteri i la màgia que s’amaga dins els vells llibres d’encanteris.

La mainada riurà i participarà amb aquesta divertida activitat de dinamització de la lectura. I és que en aquesta obra hi ha pirates, bruixes, mans que parlen i molta imaginació. Bibliòfilus és un espectacle educatiu en el qual el teatre, la màgia i els titelles són els mitjans per fomentar l’hàbit de la lectura en els infants, despertar-los l’amor pels llibres i encoratjar-los a visitar regularment la biblioteca.

Bibliòfilus està ple de simpàtics personatges interpretats pels mateixos infants, com per exemple la Bruixa Maduixa, el Doctor Boig, el pintor Pinta Pintamus, el Llegidor… Sense oblidar-nos de l’entremaliat Papo Pilipo, un titella que ens divertirà mentre ens demostra que llegir és el més divertit del món.

La sessió, recomanada per infants de 5 a 11 anys, tindrà lloc el pròxim dijous 22 d’abril a dos quarts de sis de la tarda pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Valls i es podrà visionar fins al diumenge 25 d’abril. Aquest contacontes s'emmarca en la programació estable de la Biblioteca Carles Cardó on un dijous de cada mes s'explica un conte dedicat als més menuts.

 

Visualitza "Bibliòfilus" al següent enllaç.

 

VALLS · 16 D'ABRIL DE 2021