Aquest dissabte Valls estrena els vermuts musicals a la plaça del Blat

Aquest dissabte Valls estrena els vermuts musicals a la plaça del Blat

> Es tracta d’una iniciativa organitzada conjuntament entre la Regidoria de Comerç i Turisme i l'Associació de Restauradors de Valls.

La Regidoria de Comerç i Turisme i l'Associació de Restauradors de Valls han organitzat el Vermut Musical. Es tracta d’una iniciativa que tindrà lloc els dissabtes 15 i 22 de maig a la plaça del Blat amb la col·laboració del bar-restaurant Bruch, la pizzeria Equilicuà, Montseta i Loren. Els comensals podran gaudir, de les 12:30 a les 14:30 hores, d’un àpat acompanyats de la música que oferirà Ràdio Teulada Loren. 

La reserva s’ha de realitzar directament als restaurants Bruch (telèfon 607 991 190) i Equilicuà (telèfon 977 078 431), que presenten un menú de 15 euros per persona que inclou 2 refrescos i un pica pica. El Vermut Musical és una activitat que se suma a altres com la Favatada popular, l'Esmorzar de veremadors o la Jornada gastronòmica del calçot que també estan organitzades per la Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls i que pretenenpotenciar i promocionar la ciutat i el sector de la restauració.

 

210512VermutsMusicals

 

VALLS · 12 DE MAIG DE 2021