«La cabra o qui és Sylvia?», amb Jordi Bosch i Emma Vilarasau, a la Festa Major de Valls

«La cabra o qui és Sylvia?», amb Jordi Bosch i Emma Vilarasau, a la Festa Major de Valls

La reconeguda obra de teatre es podrà veure el dissabte 19 de juny al Centre Cultural dins la Festa Major de Sant Joan

El text, d’Edward Albee, s’endinsa en els límits de la tolerància

El pròxim dissabte 19 de juny, en el marc de la Festa Major de Sant Joan, es podrà veure, a les 20 hores, al Centre Cultural de Valls, La cabra o qui és Sylvia?, del dramaturg estatunidenc Edward Albee. Aquesta celebrada obra de teatre, traduïda a la llengua catalana per Josep Maria Pou, torna als escenaris després de l’èxit que va assolir fa quinze anys. En aquesta ocasió està dirigida per Iván Morales, i l’interpreten els actors Jordi Bosch, Emma Vilarasau, Jordi Martínez i Roger Vilà.

La cabra o qui és Sylvia? aprofundeix en els límits de la tolerància humana per mitjà de la història d’un arquitecte reconegut que guarda un secret que, si es desvela, farà tremolar els fonaments de la seva família benestant.

Quan un home prestigiós s’enamora d’una cabra

La cabra o qui és Sylvia? és una de les obres més destacades de la trajectòria d’Edward Albee (1928-2016), autor, entre d’altres, de Qui té por de Virginia Woolf, que Mike Nichols va portar a la gran pantalla. Albee desenvolupa, en aquest text dramàtic estrenat a Nova York l’any 2002, la història de Martin, un arquitecte que acaba de rebre un premi prestigiós, així com l’encàrrec que culminarà la seva carrera professional. Aquest èxit també es manifesta en la seva vida personal, i en especial, en el seu matrimoni. La trobada amb un vell conegut, però, a qui està disposat a concedir una important entrevista televisiva, esdevindrà el desencadenant perquè tot trontolli. Resulta que l’admirat Martin, el reputat arquitecte, el marit perfecte, s’ha enamorat d’una cabra, de nom Sylvia. 

A partir d’aquest desconcertant argument, l’obra se submergeix en la força irracional i poderosa del desig, i planteja qüestions de fons com els límits de la tolerància i de la comprensió. Albee fa passar els espectadors, amb una magistral capacitat de gestionar la complexitat, d’una situació còmica, absurda, a la reflexió sobre els sentiments més obscurs dels humans.

Les entrades per a l’espectacle, ja disponibles

Les entrades per assistir a la representació de La cabra o qui és Sylvia? ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica, per mitjà del web Codetickets Valls, o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal diàriament de 18 a 21 h. Si no s’han exhaurit abans, també n’hi haurà a la taquilla del Centre Cultural el dia de la funció. També estan disponibles les promocions Jove per als menors de 30 anys, amb entrades a 3 € durant els 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle, i Promo 3 amb localitats també a 3 € per a les persones en situació d’atur.

210618Teatre

VALLS · 18 DE JUNY DE 2021