Les botigues surten al carrer amb una nova edició de la fira de rebaixes

Les botigues surten al carrer amb una nova edició de la fira de rebaixes

> Avui, dimecres 7 de juliol, comença la campanya que s’allargarà fins dissabte dia 10.

Comerç de Valls organitza, del 7 al 10 de juliol, una nova edició de la Fira de Rebaixes al carrer coincidint amb la primera setmana de rebaixes. Tots els establiments que ho desitgin, podran treure les taules al carrer a partir d'avui dimecres 7 i fins dissabte dia 10 de juliol. En aquesta 38a edició hi participaran una vintena d’establiments.

En horari comercial i davant de cada botiga, es podran trobar en gairebé tots els carrers comercials de Valls, les parades amb una àmplia oferta d´articles de temporada a preus rebaixats: moda i complements per a tota la família, parament de la llar, papereria, joieria, telefonia mòbil... Concretament els establiments que hi participen són: Agrovalls, Amb tu telefonia, Bitxets, Carreras joieria, Chic bebé, Ditec, Edelweiss, Elena, Fruit & co, Le Coquett, Lila, Madd, Nardo, Pluvinet, Samper, Tomàs Joiers i Xiquets.

Per altra banda, els establiments associats a Comerç de Valls, repartiran a la seva clientela entrades per accedir a l'activitat, dirigida a grans i petits, que es farà al pati de Sant Roc, el dissabte 10 de juliol, de 10h a 12:30h i de 17h a 18:30h. Es tracta d’una proposta de Zinematik, una companyia que es dedica a muntar instal·lacions interactives i itinerants. En aquest cas oferiran una col·lecció basada en la història de l'origen del cinematògraf o projector de pel·lícules, tot un seguit d'aparells recreats en els quals es poden veure efectes òptics i les primeres imatges en moviment, passos imprescindibles per arribar a la invenció del projector de pel·lícules, que tot i ser un invent patentat el 1895, no hagués sigut possible sense aquesta prèvia història, la qual s’explica durant l'exposició. A la mostra també s’hi podrà trobar des d’un praxinoscopi, a un zoòtrop, la càmera fosca, entre altres enginys de la història del precinema.

210707FiraRebaixes

VALLS · 7 DE JULIOL DE 2021