La Firagost s’ajorna fins al 2022

La Firagost s’ajorna fins al 2022

> La Cambra de Comerç, l’Ajuntament, la Societat Agrícola i els altres estaments organitzadors han acordat suspendre la Fira-Exposició del Camp Català d’enguany.

> La voluntat és que la Fira torni amb força l’any vinent.

La Comissió Organitzadora de la Firagost ha mantingut aquest matí una nova reunió de treball a l’Ajuntament de Valls amb representants i tècnics de salut i seguretat i han decidit suspendre, de manera definitiva, la 66a edició de la Fira-Exposició del Camp Català fins l’agost de l’any vinent. La decisió s’ha pres després d’analitzar les circumstàncies i les característiques de la fira en relació amb la situació d’excepcionalitat que ha generat la pandèmia provocada per la Covid-19. La Cambra Oficial de Comerç i Indústria, l’Ajuntament de Valls, la Societat Agrícola i els altres estaments organitzadors, han acordat suspendre la Fira fins al 2022.

Tot i que des de fa unes setmanes s’estava treballant intensament en l’organització de la Fira, d’acord amb la normativa sanitària del moment i limitant el certamen només a l’activitat d’exposicions i mercats, finalment l’evolució de la pandèmia ha obligat, per responsabilitat, a prendre la decisió de l’ajornament.

La Comissió Organitzadora vol expressar el seu agraïment als expositors, entitats i sectors que impulsen la Fira per la seva confiança amb Firagost com a gran aparador que és del camp català, el món agrícola i el conjunt de sectors que hi són representats. 

La Comissió vol manifestar el seu ferm compromís en l’organització de la fira de cara a l’any 2022 per tal que continuï sent una de les fires agràries i multisectorials, a l’aire lliure, més importants del país. Desitgem el millor per a tots els sectors que promociona Firagost, junt amb els comerços, serveis i restauradors locals.

 

VALLS · 26 DE JULIOL 2021