El Passeig dels Caputxins serà l’escenari de l’acte cultural de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Valls

El Passeig dels Caputxins serà l’escenari de l’acte cultural de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Valls

> La celebració tindrà lloc divendres 10 de setembre a les 20.30 h. i comptarà amb actuacions musicals, el cant dels Segadors i lectura de poemes i del manifest amb motiu de la Diada Nacional

> L’aforament serà limitat i per assistir a l’acte caldrà reserva prèvia al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 636 001

210831diada1

El monument als Xiquets de Valls, ubicat al passeig dels Caputxins i obra de Josep Busquets i Òdena, serà aquest any el teló de fons escollit per a l’acte cultural de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a la ciutat de Valls.

Tal i com ja va succeir l’any passar, les restriccions i mesures de protecció per a la contenció de la pandèmia de la Covid han obligat a repensar, un any més, la vigília de la Diada Nacional a Valls, que tornarà a canviar la tradicional actuació castellera al KM0 per un acte cultural breu, en el que tindran lloc diverses actuacions musicals, la lectura de diversos poemes i del manifest, així com el tradicional cant dels Segadors. Aquest any, a més, l’acte vol retre homenatge al fet casteller i al món sardanista.

La celebració comptarà amb les habituals mesures de protecció: aforament limitat, públic assegut amb distàncies de seguretat, la obligatorietat de dur mascareta i l’aplicació de gel hidroalcohòlic en accedir a l’espai, entre d’altres.

L’assistència presencial serà prèvia cita al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 636 001. L’accés es realitzarà a partir de les 20h del vespre, de manera progressiva i gradual, i l’acte donarà inici a les 20.30h. Les localitats no seran numerades i s’acomodarà el públic a mesura que aquest accedeixi a l’espai.

 

VALLS · 31 D’AGOST DE 2021