Principals Acords Junta de Govern

Principals Acords Junta de Govern

Obres de millora de diversos camins. La Junta de Govern ha aprovat la contractació de l’empresa Tecnologia de Firmes per a l’execució dels projectes de millora de diversos camins del terme municipal. En concret, amb un pressupost de 48.222 euros, es preveu millorar la passera dels Fontanals del camí del Riu quan creua el torrent del Puig. En els altres camins, s'ha previst pavimentar 190 metres del camí d'Alió i 285 del de Masmolets, mentre que al camí de Vilafranca s'actuarà a la zona situada a l'encreuament amb la carretera del Pla. 

Licitació dels serveis de dissenys i impressió Acció Cívica i Joventut. La Junta de Govern ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació per a la prestació dels serveis de disseny i impressió dels materials de promoció dels projectes i activitats de la regidoria d’Acció Cívica i Joventut per un import de 5.929 euros anuals per als anys 2022 a 2024.

Es declara deserta la licitació de les obres de millora del poliesportiu del Vilar. La Junta de Govern ha declarat deserta la licitació de la contractació de les obres de millora del pavelló poliesportiu del Vilar, pressupostades en 64.810 euros IVA inclòs. En les properes setmanes es reiniciarà el procés.

VALLS · 2 DE SETEMBRE DEL 2021