El Museu de Valls organitza una exhibició lliure de graffiti i prorroga l’exposició d’art urbà

El Museu de Valls organitza una exhibició lliure de graffiti i prorroga l’exposició d’art urbà

L’acció tindrà lloc aquest dissabte 18 de setembre a partir de les 10 h del matí al carrer Francesc Rodon i Queralt, a tocar del Museu de Valls

Hi participaran fins a 10 artistes urbans de Valls i el Camp de Tarragona

> L’acte forma part de les activitats paral·leles de l’exposició «Del carrer a l’estudi», que es prorroga fins al 17 d’octubre

Amb motiu de l’exposició Del Carrer a l’Estudi al Museu de Valls, aquest dissabte 18 de setembre es celebrarà una sessió jam de graffiti, un esdeveniment on hi participaran 10 artistes urbans i escriptors de graffiti de Valls i el Camp de Tarragona, que pintaran de manera lliure un mur de 40 metres de llargada al carrer Francesc Rodon Queralt, al costat del Museu de Valls.

Hi participaran artistes representatius d’aquesta disciplina a les nostres comarques; pel que fa als vallencs, intervindran Dande, Lomo, Zart i Zenta, mentre que Oriol Enguany, Foham Fonezs, Glam, Gotadeabryl, Leim i Roger Semat provenen des de la resta del Camp de Tarragona.

La jam començarà a les 10 del matí i serà amenitzada amb d’altres activitats. A les 11 h es farà una visita guiada per l’exposició Del Carrer a l’Estudi a càrrec del seu comissari, Quim Torres, on es poden veure obres d’alguns dels artistes que participen a l’acció. De 12 a 14 h, DJ Strombo acompanyarà la graffitada amb una sessió musical en directe, preparada especialment per a l’ocasió.

Del carrer a l’estudi mostra dues visions entorn el graffiti i l’art urbà, per una banda, la seva història i pràctica en el context de Valls i el Camp de Tarragona i, per l’altra, l’obertura de mires dels seus practicants cap a altres llenguatges artístics que van més enllà del context urbà. La mostra, comissariada per Quim Torres, vol donar a conèixer un moviment que ha estat important per a la creació artística i cultural del territori i posar en relleu les seves característiques, que han estat estigmatitzades durant anys degut a la incomprensió social.

210915CARTELL exhibicigraffitiVALLS · 15 DE SETEMBRE DE 2021