La Biblioteca Carles Cardó recupera l’horari i deixa de prestar els seus serveis mitjançant sistema de cita prèvia.

La Biblioteca Carles Cardó recupera l’horari i deixa de prestar els seus serveis mitjançant sistema de cita prèvia.

> Es recupera l’accés lliure, tot i que es manté la limitació d’aforament per les mesures antiCovid

> El nou funcionament entra en vigor avui dimecres, d’acord amb les darreres actualitzacions dels plans de represa del sector cultural de les biblioteques públiques

> L’horari continuat es prestarà de dilluns a divendres de 9.30 a 20 h i els dissabtes de 9.30 a 13 h

Des d’avui, dimecres 15 de setembre, la Biblioteca Carles Cardó fa un pas endavant en la represa de la seva activitat cultural amb l’obertura continuada dels serveis, que deixen de prestar-se mitjançant cita prèvia. D’aquesta manera els usuaris podran accedir als espais d’estudi i consulta a sala, servei de préstec i d’ordinadors de manera lliure, sense necessitat de realitzar reserva; però comptant sempre, això sí, amb la limitació d’aforament establerta per a l’equipament d’acord amb les mesures de contenció de la Covid.

La biblioteca recupera també l’horari habitual continuat, que serà de dilluns a divendres de manera ininterrompuda de 9.30 a 20 h i dissabtes de 9.30 a 13h. S’eliminen doncs els torns i franges fixades anteriorment segons els plans de represa de l’activitat, que han estat actualitzats en els darrers dies.

Pel que fa al lliure accés als prestatges, a la consulta de diaris i revistes i a la secció infantil, aquests serveis resten encara pendents de represa, en una propera fase. Les revistes i publicacions infantils es podran endur en préstec prèvia petició.

Es mantenen la resta de mesures de protecció, com l’accés obligatori dels usuaris a l’equipament amb mascareta, l’aplicació de gels hidroalcohòlics a l’entrada i als taulells o les distàncies interpersonals, tant en els espais comuns de trànsit com en les taules de consulta, que disposen de seients disposats amb les pertinents distàncies de protecció entre usuaris.

La represa de l’activitat de les diverses biblioteques públiques catalanes compta amb l’assessorament i coordinació del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i dels plans sectorials avalats pel Procicat.

 

VALLS · 15 DE SETEMBRE DE 2021